Заради любовта с Гъмов: Виж яко наквасената Преслава!

Заради любовта с Гъмов: Виж яко наквасената Преслава!
3 (60%) 2 votes

Преслава силно преживява любовта със Станимир Гъмов, поради което се накваси яко!

Преслава отново се накваси яко. Поп фолк дивата вече не се крие, а често и по участия е пияна. Но на партито по случай раждането на сина на Коцето тя направо минала всякакви граници.

Гласовитката от Добрич била толкова поркана, че едва стояла на краката си, твърдят свидетели от партито.

Преслава здраво надигна чаши от любов на купона на Коцето

Преслава здраво надигна чаши от любов на купона на Коцето

През цялата вечер тя не спряла да си тананика култовото парче на единия от съквартирантите Джорджано : Отиваме на купоооон, на купооооон….

Някои подозират, че в клуба на колегата си Константин в Студентския град звездата на „Пайнер” се отрязала яко и заради любовта си към актьора Станимир Гъмов. Близки до чалга иконата подозират, че Преси наистина е хлътнала по комика.

Двамата се срещнали на едно от последните представления на актьора в Кукления театър. Според уговорката с Големия брат Гъмов можел да излиза от Къщата всяка събота, защото имал представления. Тогава да го гледат дошли Преслава, ММА боецът Деян Топалски и неговата приятелка Гергана.

Според горещия слух страстта между двамата ескалирала и те се награбили в гримьорната на 40-годишния актьор. Отвън се слушали само стенания, а колегите на Гъмов били потресени, че двамата не успели да се въздържат и го направили не къде да е, а в детския театър. Те настояли ръководството на кукления театър да накаже строго актьора за своеволието.

Преди два дни Станимир Гъмов пък измоли в Изповедалнята от Големия брат да каже на останалите съквартиранти кой е бил на представлението му. ВИП Брадър разреши и комика, много радостен предаде поздравите на Преси и Деян към останалите.

Неговата приятелка Ернестина Шинова заподозря, че колегата й е влюбен в Преслава, заради отвеяното му поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар