Поредният луд скандал разтърси из основи Къщата на ВИП Брадър

И тази вечер зрителите на ВИП Брадър станаха свидетели на поредния луд скандал, разиграл се под покрива на звездната къща. Този път главнодействащи лица в сагата бяха Джино и Луна. Двамата си размениха остри реплики, които завършиха със заплахи и последвали извинения.

Първа скандала започна фолк дивата. Тя попита Джино кои други зали знае в Америка освен Сизър Палас. Чувайки този въпрос, брадърът избухна. Той захапа блондинката, заявявайки че миналата вечер стояла заедно с Кичка Бодурова и я е защитавала, а сега говори зад гърба й.

Луна също не му остана длъжна и допълни, че иска да й разкаже за престоя си в Америка, а не за Кичка Бодурова. С думите си тя изрази гласно съмнението си, че Джино живее в САЩ. Фолкаджийката допълни, че никой в Чикаго не го познава и не говори за него.

На въпроса къде в бил, докато е била в САЩ, Джино отвърна, че през това време е бил в Турция при майка й.

[caption id="attachment_459971" align="alignright" width="300"]Луна и Джино в луд скандал във ВИП Брадър Луна и Джино в луд скандал във ВИП Брадър[/caption]

Разярената Луна започна да крещи и заяви, че е българка и майка й не е от южната ни съседка. Тя нарече съквартиранта си смешник и заяви, че е човек под нивото й, който няма право да разговаря с нея по този начин.

След скандала си с него тя заяви пред съквартирантите, че всеки който дръзне да обиди майка й, ще бъде съден от нея. Изпълнителката допълни, че тази дума е свята за нея и никой няма право да прави подобни коментари за нея.

Изненадващо за всички, след скандала фолкаджийката се затвори в банята и запя на турски език.

Малко след това Джино поднесе извиненията си към Луна и заяви, че повече няма да разговаря с нея, докато е в Къщата, пише ПИК.