Петя Дикова страда от булимия?

Петя Дикова страда от булимия?
4 (80%) 1 vote

Петя Дикова повръща веднага щом хапне нещо по-солидно

Петя Дикова развила анемия заради нечовешкия глад, на който се подлага

Петя Дикова страда от булимия? За това шушукат все по-притеснените й колеги в бТВ, които виждат как младото момиче се съсипва с всеки изминал ден заради манията си да бъде слаба. Дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева си внушила, че е прекалено дебела и от месеци насам се подлага буквално на нечовешки глад. Само и само да се отърве от изишните килограми.

Петя Дикова

Петя Дикова

Резултат действително има, но на цената на здравето на водещата. Която загубила цвета на лицето си и все по-често се оплаквала, че се чувства отпаднала и без сили. Ситуацията се влошила дотолкова, че се наложило да влезе за лечение в клиника, където ежедневно й вливали системи, тъй като Петя развила анемия.

Съвсем нормално, предвид факта, че в продължение на цели десет дена младата жена карала само на фрешове и вода. И от време на време изяждала по някой друг зеленчук.

В крайна сметка този нечовешки глад се отразил на Петя и довел до влизането й в болница. Дори и след като напуснала лечебното заведение обаче щерката на Стажанта не си взела поука и продължила да я кара по старому. Дори и по-лошо. Нейна близка приятелка разказва, че за да подсили ефекта от гладуването, Петя започнала да взема хапчета за отслабване, а всеки път, когато хапвала нещо по-калорично, тичала до тоалетната, за да повръща. Което пък е притеснителен симптом за булимия, коментират специалисти, научиха от hotnews.bg.

Според близките й манията на Пипи за отслабване се отключила след раздялата й с гаджето. Дикова си внушила, че младежът я зарязал заради излишните килограми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар