Венета Райкова е лудо влюбена

Венета Райкова е лудо влюбена, но не в мъжа си. Тази клюка обикаля от няколко дни из коридорите на ТВ7. Блондинката, която на няколко пъти на крачка от развод, се носи на крилете на любовта.

Блондинката е луда по свой колега. Двамата се запознали покрай съвместната им работа по проекта й в ТВ7. От няколко месеца между тях прехвърчат искри и въпреки, че връзката им все още не е консумирана, това е на път да се случи.

Венета Райкова се среща тайно с новия си любим и нищо чудно връзката й с него да стане причина за раздялата й с Тишо. Двамата сключиха брак през 2005 година. Четири години по-късно на бял свят се появи плодът на тяхната любов - синът им Патрик.

Когато наследникът на Венета Райкова беше едва на три години, за пръв път тя реши да напусне Тишо. Последваха още няколко изказвания от нейна страна, че се развежда, но до развод така и не се стигна.

[caption id="attachment_459968" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова влюбена в свой колега[/caption]

Причината за решението й са постоянните забежки на Тишо от семейното ложе. Откакто е женен за Венета Райкова, той постоянно й изневерява, пише Хот арена, цитирайки "Всеки ден".

За блондинката това е първата изневяра. Приятелки на тв водещата коментират, че след като напуснала Нова тв, тя изпаднала в депресия. Фактът, че личният й живот не върви и кариерата й е в застой, я тласна в прегръдките на колегата й, коментират нейни дружки.

Въпреки че двамата се срещат тайно, тв водещата не е притеснена, че връзката им може да излезе наяве.

В последните дни те дори се срещат в заведение около ТВ7 и очевидно не се притесняват, че колегите им може да го видят.

Дали устатата блондинка ще зареже съпруга си заради новата тръпка, само времето ще покаже.