Неприятна изненада очаква Ернестина Шинова след излизането й от ВИП Брадър

Ернестина Шинова нищо не подозира за неприятната изненада, която я очаква на излизане от ВИП Брадър. Безупречната актриса си навлече гнева на зрителите, за които тя вече е персона нон грата. Докато до сега стремежа й да не се забърква в скандали в Къщата се приемаше като проява на добро възпитание, то сега поведението й се тълкува от зрителите като лицемерие, видя Клюки.бг.

Причина за гнева им към тях стана приятелството й с Моника Валериева и Светлана Василева. Двете дами не блестят с безупречна репутация, както примерната Ернестина, но за сметка на това успяха да сринат имиджа й.

Приятелството й с тях ролята на тяхна защитница, стана причината за гнева на зрителите към нея. Ернестина Шинова, за която зрителите дори не предполагаха, че ще ги разочарова, вече е един от най-недолюбваните от тях участници във ВИП Брадър. Повод за това стана сцената от разговора й със Станимир Гъмов на двора.

[caption id="attachment_459958" align="alignright" width="300"]Ернестина Шинова Ернестина Шинова си навлече гнева на зрителите[/caption]

Запознати коментират, че неодобрението на зрителите към нея, буквално ще я смаже. Тя се стреми да бъде перфектна във всяко едно отношение и светлината, в която зрителите я видяха никак няма да й се хареса.

Зложелатели дори обсъждат, че Ернестина Шинова се е"влюбила" в Моника Валериева и ако желае след излизането си от Къщата може да я осинови.

Зрителите не веднъж станаха свидетели на това как тя влиза в ролята на адвокат на скандалните моделки. Винаги, когато Моника беше разстроена, Ернестина Шинова първа тичаше до нея, за да я успокои.

Когато Моника Валериева реши да напусне шоуто, съпругата на Андрей Слабаков успя да я разубеди да остане и да не се отказва пред трудностите.