Виж нервния срив на Кичка Бодурова в Къщата!

Виж нервния срив на Кичка Бодурова в Къщата!
5 (100%) 1 vote

Кичка Бодурова се ожали, че не се храни и е хванала язва!

Кичка Бодурова изпадна в криза. Певицата, която е като трън в очите на останалите направо се тръшна заради любимата си сьомга. Кичка Бодурова от една седмица се оплаквала от страшни болки в стомаха заради липсата на обожавания от нея деликатес.

Тя се обиди, че съквартирантите непрекъснато игнорират желанието й. Певицата пък се ожалва, че вечер не може да поеме абсолютно никаква храна, а единственото нещо, което можела да консумира било само този вид риба.

Кичка Бодурова се чувства все по-отхвърлена от останалите

Кичка Бодурова се чувства все по-отхвърлена от останалите

Тя си я поръчвала, но и другите също си хапвали. Станело ли обаче дума да дадат петнадесет лева за килограм риба, направо палили от четвърт. Отново най-горещ неин опонент се оказа Здравко от „Ритон”. Брадърът не само че не уважи желанието на колежката си, ами нарече меракът й да се храни със сьомга глезотия и парвенющина.

Кичка кръвно се обиди и на думите на Здравко и Светлана Василева, че и те навън не се хранели с какво да е, нито пък си хапвали манджи, но в Къщата се съобразявали с останалите и с оскъдния си бюджет.

Естрадната прима прояви и още капризи, като поиска от Големия брат да й достави марката вино, която единствено пиела.

Допълнителни сътресения естрададжийката получи заради сръднята на Станимир Гъмов. Актьорът я нарочи заради думите й, че „вие, българите”, сякаш тя не е родена и израснала тук. Той дори заяви пред Ернестина Шинова, че няма намерение изобщо да й прощава, независимо дали тя иска да му се извини.

Като довод комикът изтъкна това, че неговия син го гледа и затова не иска да става за смях пред цялата страна. Въпреки всичко накрая Гъмов прие извинението на Кичка. Сломена, певицата му каза, че може и да не станат приятели, но иска навън, щом се срещнат, поне да се поздравяват като стари познати. „Родината ти става много скъпа, когато си емигрант като мен”, изпадна в откровение певицата.

Накрая все пак Кичка Бодурова се усмихна, защото Големия брат й изпълни желанието, като й достави любимата марка вино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар