Саня Армутлиева разказа играта на Невена Цонева!

Саня Армутлиева разказа играта на Невена Цонева!
5 (100%) 1 vote

Саня Армутлиева си го върна на Невена Цонева след нейните обвинения и нападки!

Саня Армутлиева не пропусна да се изгаври с провала на Невена Цонева в Сочи. В руският град българката беше единствения ни представител, който взе участие в световния песенен конкурс „Нова вълна”. Събитието бе под патронажа на Владимир Путин, а председател на журито бе руската легенда Филип Киркоров.

От конкурса в Русия обаче любимата на Венко от бенда на Слави Трифонов се завърна болна и разстроена заради провала си. Тя участва само в две от обявените пет музикални вечери, но претърпя тотален крах.

Саня Армутлиева захапа Невена Цонева след безумието в Сочи

Саня Армутлиева захапа Невена Цонева след безумието в Сочи

Певицата изпя в невероятен чалга ритъм хита на голямата Уитни Хюстън „I will always love you“. Песента от филма „Бодигард” бе гарнирана като маанета и цигански напеви, които втрещи и ужаси аудиторията. Преди това певицата пък била единствената от всички участници, която имала огромни претенции спрямо организаторите.

Освен това Невена Цонева се възмутила, че Филип Киркоров се отнесъл към нея като към непозната. Селекционери за певците у нас биил дует „Ритон”. В момента Катя и Здравко са в Къщата на ВИП Брадър и не знаели какви ги е свършила тяхната избраница на голямата сцена.

Бесните зрители предполагат, че песента е представена в този вид, защото е била под въздействието на интерпретациите на Ку-ку бенд на Слави Трифонов, което не омаловажава вината й.

Саня Армутлиева не пропусна да се изгаври с Невена Цонева. Припомняме, че двете се съдиха, а младата надежда на музикалната сцена я осъди. Музикалната продуцента иронично написа на профила си в социалната мрежа, че навярно и в Сочи има свои агенти, чията единствена цел е била да съсипе Цонева.

Журналистът Георги Тошев също жлъчно изригна срещу нея в социалната мрежа. Той попита докога ще търпим бездарието, гарнирано с оправдания и претенции. И той също останал погнусен от чалга напъните на Невена Цонева в Сочи. Тошев препоръча на певицата да осъзнае провала си и смирено да се извини на българския народ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар