Алла Пугачова разкри как се е вталила (Вижте тайната й)

Алла Пугачова разкри как се е вталила (Вижте тайната й)
5 (100%) 1 vote

Алла Пугачова категорично отрича да е лягала под ножа, за да се отърве от излишните мазнинки

Алла Пугачова е свалила близо 40 килограма от някога едрата си фигура

Алла Пугачова разкри как се е вталила. Руската естрадна легенда се появи на престижния песенен конкурс Нова вълна в Сочи напълно неузнаваема. Пугачова събра погледите със стройното си слабо тяло, в пълен разрез с визията й през последните години. Близките й пък разкриват, че в момента тя тежи не повече от 55 килограма, при положение, че по едно време тя минаваше 90-те килограма.

Алла Пугачова шашна с нова визия

Алла Пугачова шашна с нова визия

И макар медиите в Русия да твърдят, че певицата е отслабнала благодарение на редица пластични интервенции, тя категорично отрича. Нейна близка приятелка издаде режима, довел до пълната промяната в Алла. Певицата се вталила, благодарение на диета, която измислила съвсем сама. И дори я кръстила СССР.

А интересната абревиатура означава „сладко-солено-маслено (което на руски е „сдобное“)-разтоварващ ден. В който певицата я кара само на зеленчукови супи. Легендата си е забранила да яде каквито и да било сладкиши и само на празници си позволява по парче торта.

Калориите от която компенсирала с два последователни дена само на бульон. Певицата се ласкае от вниманието, което новата й визия предизвиква и дори е започнала да води свой собствен блог, в който дава съвети на почитателите си как да се хранят здравословно, научиха от hotarena.net.

Любопитен факт е, че в самото начало на звездната си кариера Алла Пугачова сваля цели 23 килограма благодарение на диетата на известния български лечител Петър Димков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар