Юксел Кадриев разплака Деси

Юксел Кадриев разплака Деси
5 (100%) 1 vote

Новинарят е попаднал в плен на звездоманията

Очевидно новинарят на Би Ти Ви – Юксел Кадриев е поредната известна личност, заслепена от славата си.

Очевидци разказват как воден от известността си, Юксел Кадриев наранил сериозно една от най-добрите си приятелки от доброто старо време. Деси била първата му любов от ученическите години и много от общите им приятели дори си мислили, че двамата ще вдигнат сватба.
Това обаче така и не се случило. Животът отвял Юксел Кадриев и Деси в различни посоки.

Докато новинарят поел към София, Деси решила да потърси късмета си извън страната и заминала за чужбина още преди десет години.
Неотдавна Юксел Кадриев решил да замине за родния си град Оряхово, където са избяга от столичния шум и да се отдаде на пълен релакс.
Именно там случайността го срещнала с бившата му изгора.

Новинарят е попаднал в плен на звездоманията

Новинарят е попаднал в плен на звездоманията

Очевидци разкриват, че Деси видимо се оживила, щом видяла Юксел Кадриев да минава по отсрещния тротоар. Тя била седнала на кафе в едно от заведенията на града, но щом го видяла, веднага скочила като опарена и тръгнала да го догонва.

За нейно огромно съжаление топ новинарят не отговорил със същите радост и ентусиазъм на случайната им среща след толкова години.
Видимо щастлива тя го прегърнала топло като стар приятел, докато Юксел Кадриев бил студен като камък.
Той не само, че се направил, че не я познава, а дори я изгонил директно.

Техни общи познати разкриват, че Юксел Кадриев за пореден път разбива сърцето на Деси и изразиха съмнение, че точно това е истинската причина за заминаването й преди време.
Всички останали потресени от случката и не можели да повярват на това, което се случва.

Разбира се старите познати на Юксел Кадриев са възмутени, че работата и известността му до такава степен са го заслепили, че дори ги е забравил.
Очевидно той е поредната известна личност, попаднала в плен на звездоманията, която заслепява човека, пише pik.bg като цитира информация на „Час Пик”

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар