Дани Милев изрева

Дани Милев изрева
5 (100%) 1 vote

За втори път става жертва на обир

Известният музикант Дани Милев изрева, че се е превърнал в поредната жертва на нагли обирджии.

Самият той се е ожалил пред в. „Телеграф”, че крадци са задигнали чантата му от столичен хотел по време на едно от участията му.
Той уточнява, че докато пеел, някой просто е влязъл и е задигнал чантата му от масата на музикантите. Дани Милев не крие, че е подал жалба в столично РУП, но изпитва сериозни съмнения, че извършителят на наглия обир ще бъде заловен.

Музикантът благодари на служителите на полицейското управление за доброто отношение и разбирането. В понеделник тази седмица се е наложило да си изкара нови документи – лична карта и шофьорска книжка, за които е платил законово установената такса.
Това, което недоумява Дани Милев е как е възможно хората да бъдат принуждавани да плащат глоба за издаването на нови документи при положение, че са станали жертва на обир.

За втори път става жертва на обир

За втори път става жертва на обир

Подобен случай се разигра и в Пловдив преди известно време, когато огледалото на автомобил пострада заради паднал кабел на тролей. „Господари на ефира” напарвиха репортаж по случая. Въпреки, че в продължение на часове никой не понечи да направи нещо, за да отстрани опасния кабел, по който продължаваше да тече ток, шофьорът, чийто автомобил пострада заради това, отнесе глоба.
Ето това е България.

Крайно време е господата управляващи да вземат мерки по тези и още редица проблеми, а не само да се надлъгват по време на избори и да се чудят как да привлекат вниманието върху себе си с поредната изцепка. На българското общество му писна институциите да нехаят и да си прехвърлят топката чия отговорност е даден проблем и затова все повече българи ще „изтичат” през Терминал 2 на столичното летище.

Дани Милев се жалва, че това не е единственият случай, в който е станал жертва на кражба. През декември 2012 г. отново бил обран, но за щастие тогава му задигнали само пари. При все, че заведението било осеяно с камери, никой от разследващите не проявил интерес към записите и след месец получил съобщение, в което се посочвало, че преписката се прекратява поради липсата на доказателства. Този път ситуацията се усложнява допълнително, тъй като в чантата му, са били и документите, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар