Прецедент във ВИП Брадър

Прецедент във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Големият брат проговори с женски глас

Прецедент във ВИП Брадър изненада зрителите и ги накара да се зачудят дали наистина се е случило или слухът им ги е подвел.

Зрителите на ВИП Брадър са свикнали да чуват нарежданията на Големия брат с мъжки глас. Този път обаче те останаха изненадани от женския глас, с който проговори той. Голяма част от тях дори се зачудиха дали могат да вярват на слуха си или така им се е сторило.

Женският глас прозвуча във ВИП Брадър в момента, в който актьора Станимир Гъмов поиска разговор в изповедалнята. Очевидно актьорът е хванал организаторите на шоуто по бели гащи и това е причината, поради която отговорът на искането му, бе даден от женски глас.
Той поиска разрешение от организаторите да предаде нещо на останалите съквартиранти.

Големият брат проговори с женски глас

Големият брат проговори с женски глас

Оказа се, че „голямото нещо”, което трябваше да предаде на останалите звезди, участващи в шоуто бяха поздрави отвън. Актьорът излезе от къщата на ВИП Брадър заради участие. След представлението той се видял с Преслава и Деян Топалски, които посетили представлението специално заради него. Двамата бивши брадъри предали поздрави останалите участници в къщата.

След като получи разрешение, излизайки от изповедалнята актьорът Станимир Гъмов предаде поздравите на останалите съквартиранти. Докато звездите се радваха на поздравите, Светлана Василева живо се поинтересува дали Деян Топалски все още е с Гергана Капзамалова или двамата са се разделили.
Любопитството й видимо подразни актьора и след като я попита кое точно не е разбрала от думите му, последва нецензурен израз по неин адрес.

Поздравите, които Гъмов предаде от вече бившите участници във ВИП Брадър разпалиха нов скандал. Ернестина Шинова стигна до извода, че след като ги предава по толкоз приповдигнат начин, явно наистина си е изгубил ума по фолк дивата Преслава.
Малко по-късно актьорът призна с половин уста пред Ернестина Шинова, че май наистина ще се окаже права, пише Блиц.

Дали пък това не е поредната мисия?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар