Драма в семейството на Сашо Диков

Драма в семейството на Сашо Диков
5 (100%) 1 vote

Пипи влезе в болница заради мъчителна диета

Нова драма разтърси семейството на известния тв журналист Сашо Диков.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова е била приета по спешност в болница. Здравословното й състояние рязко се влошило покрай манията й за отслабване. За никого не е тайна, че от доста време насам Петя Дикова води безкомпромисна битка с килограмите.

Тя искала да е с перфектни мерки като останалите си приятелки и непрекъснато се подлагала на строги диети. За съжаление освен с видимо редуцирани мерки дъщерята на Сашо Диков се „сдобила” и със сериозен здравословен проблем.
Близки до известните родители на Пипи твърдят, че вечната й мания за отслабване ще й съсипе изцяло здравето.

Пипи влезе в болница заради мъчителна диета

Пипи влезе в болница заради мъчителна диета

Стигнало се до там, че дъщерята на Сашо Диков била хоспитализирана заради твърде строгата диета, на която се подложила. Колеги на Пипи от Би Ти Ви издават, че напоследък тя карала по цял ден само на вода и фрешове, което си е истинско мъчение за организма.
Наложило се Петя Дикова да остане два дни в лечебното заведение под вещото наблюдение на специалисти заради безмилостната диета, на която подложила организма си.

Само допреди няколко месеца наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева бе доста пухкава. Зрителите обаче също забелязаха рязкото й стопяване, което се случи за кратко време. през годините Пипи се подлагала на какви ли не строги диети, но без никакъв резултат. Стигнало се и до там, че прибегнала към китайски хапчета за отслабване, за които здравните власти неведнъж алармираха колко са опасни.

И резултатът от тях не закъснял – дъщерята на Сашо Диков се избавила от някой и друг от излишните й килограми, но пък си навлякла и сериозни здравословни проблеми, издават нейни близки приятели.
Безкомпромисното гладуване, на което се подложила напоследък съсипало изцяло здравето й. На няколко пъти й прилошало на работа, а в свободното си време лежала на дивана вкъщи, тъй като нямала сили да стане. В крайна сметка след десетдневното мъчение, в което пиела само вода, фрешове и от време на време хапвала по някой зеленчук я докарали до болницата, тъй като успяла да разклати сериозно здравето си и дори развила тежка анемия.

От обкръжението й издават, че се подлага на тази жертва заради мъж, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар