Истината за раздялата на Джена и Джино

Истината за раздялата на Джена и Джино
5 (100%) 1 vote

Ето какво в действителност се е случило между Джена и Джино

Покрай участието на Джино във ВИП Брадър се спекулира много най-вече около връзката му с Джена. За пръв път мениджърът на брадъра Краси Kуртев проговори за историята му с пайнерката пред „Шоу“.

Според информацията в медиите, той й е подарил годежен пръстен за 50 000 долара. Малко след това се появиха слухове, че тези твърдения не отговарят на истината.

Краси Куртев разкри, че двамата с Джино изживели бурна и много силна любов. Още на първата им среща между тях прехвърчали искри. Двамата се обичали много, но различните приоритети в живота им станали причината за раздялата им.

Докато Джена била съсредоточена единствено в кариерата си, то Джино не бил готов да зареже семейството си и да се прибере в България. Това станало причината за раздялата им.

В действителност пайнерката получила от него скъп годежен пръстен. Бижуто е на стойност 48 000 долара и е инкрустирано със скъпоценни камъни. Това потвърди Краси Куртев и подчерта, че разполага с фактура за направената от клиента му покупка.

Той опроверга и твърденията за финансовото състояние на Джино. Мениджърът заяви, че бившият на Джена има собствен бизнес. Семейството му има транспортна фирма в САЩ, която е била основана преди 20 години.

Джино

Джино и Джена изживели бурна любов

Слуховете, че семейството му не притежава нищо, той определи като спекулации и твърдения, които нямат нищо общо с действителността.

Зад решението на Джино да влезе във ВИП Брадър не стои намерението му да направи впечатление на Джена, заяви Краси Куртев. Двамата се разделили много преди началото на формата.

Пиарът на брадъра заяви, че зад желанието му да участва в риалитито вероятно се крие комплекс от факта, че е постигнал много зад граница, но в родината му никой не го познава, пише Хот арена.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар