Невена Цонева рухна след унижението в Сочи!

Невена Цонева рухна след унижението в Сочи!
5 (100%) 1 vote

Невена Цонева рухна след страшния погром на конкурса в Сочи!

Невена Цонева се провали тотално на международния фест в Сочи. Конкурсът, който е втори по значимост след „Сан Ремо” в Италия предизвика смях и неодобрение от появата на певицата. Там половинката на Венко от бенда на Слави Трифонов изпя култовата песен на Уитни Хюстън от филма „Бодигард”.

Нежната и красива песен обаче напористата певица изпълни в чалга вариант, с което възмути зрителите и втрещи журито. Един от най-големите музикални конкурси „Нова вълна” в Сочи прие над двеста участници от цяла Европа.

Невена Цонева направи чутовен гаф на престижния конкурс

Невена Цонева направи чутовен гаф на престижния конкурс

Единствена Цонева протестира срещу уж „ужасните условия” там и преждевременно напусна събитието. 29-годишната изпълнителка пя на две от петте състезателни вечери и преждевременно си събра багажа.

От прес службата заявиха, че певицата е болна и затова се е прибрала по-рано. Самата Невена сне оправда, че сама си е била инжекции заради падналия си глас.

Фейсбукарите обаче недоволстват, че красивата песен на уникалната Уитни Хюстън била изпята от нашенката в циганско-турски вариант и по-скоро наподобявала маанета, отколкото класическо пеене.

Самата Невена се оправдала, че изпълнила култовото парче в стил Доли Пъртън през 70-те години на миналия век, откогато е оригиналния вариант на песента. Според софийски ежедневник обаче песента и тогава няма чалга вариант.

Конкурсът в Сочи е под егидата на президента Владимир Путин, а председател на журито е Филип Киркоров. Невена Цонева се оплакала, че известния руски певец дори не я забелязал, а се държал с нея като с непозната.

Селекционери за конкурса били дует „Ритон”. Тъй като звездните певци в момента са в Къщата на Големия брат те не знаели какво прави тяхната избраница на голямата сцена, на такъв престижен форум, като конкурса в Сочи.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Невена Цонева рухна след унижението в Сочи!”

  1. Деница

    окт. 13. 2015

    Рухнала?! А как се чувстват българите, които очакваха появата й на конкурса и се надяваха да изживеят същата гордост като с Крисия на Детската нова вълна. Срамът, който причини на сънародниците си ще се помни дълго. Поне да беше имала достойнството да остане докрай. Вместо това избяга и започна да се жалва с надеждата „номерът да мине“. От толкова участници само тя изживя кошмар. Тя оплю конкурса. Тя е онеправдана. Филип Киркоров не й обърнал внимание. Как да го направи. Сигурно го е бил срам. И не го обвинявам…! Срам ме е, че това момиче представи България по този начин!

Добавете коментар