Истината за Моника Валериева излезе наяве!

Истината за Моника Валериева излезе наяве!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева напусна Вип Брадър след жестоката обида, тя знаеше, че ще си отиде!

Моника Валериева получи народното „не” и не оцеля като съквартирант поредната номинация в Къщата на ВИП Брадър. Моделката вероятно получи най-малък процент зрителски вот, в сравнение с другите конкурентки – Кичка Бодурова и поп фолк дивата Луна.

Ники Кънчев също „пропусна” да уточни точно какъв процент е получила манекенката. Вероятно е бил кошмарно нисък, в сравнение с този на силните й съпернички, шушукат от шоуто, но се оказа, че и самата моделка заеше, че си тръгва.

Моника Валериева предварително знаеше, че излиза от Къщата

Моника Валериева предварително знаеше, че излиза от Къщата

Дали нещата не бяха предварително подготвени, питат се зрителите, навикнали на големите шашми на ВИП Брадър. Защото в разговора си с мистериозното си гадже в Изповедалнята самата Моника заяви, че ще си „хапне и излиза навън”. Това накара аудиторията да възнегодува срещу поредната измама в шоуто.

Моника Валериева влезе в къщата на Големия брат със заявката да си изчисти имиджа на мъжемелачка и на крадла на чужди мъже. Дупнишката моделка заяви, че това по неин адрес не отговаря на истината и през целия си престой в Къщата се опита да се изкара жертва.

Митът й обаче беше малко дебелашки разбит от режисьора Люси Иларионов. Пухкавелкото в прав текст заяви в Изповедалнята, че плейметката си изкарва хляба с практикуване на най-древната професия. Това докара допълнителен стрес на Моника Валериева, която не спря да се тръшка как ще възприемат думите му нейните родители навън.

След като излезе, пред Ники Кънчев тя подчерта, че вътре си е създала нови приятелства. Тя ще продължи да поддържа връзка с дует „Ритон”, Ернестина Шинова, Станимир Гъмов и Светлана Василева. Преди да бъде окончателно изгонена, плеймейтката заяви, че не е била влюбена в комика и с това показа, че и тя може добре да влиза в роли.

Моника Валериева даде своята защита на актрисата Ернестина Шинова, която вътре я защитаваше и изслушваше за всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар