Кичка Бодурова се шири в двуетажна къща в Симеоново

Кичка Бодурова живее в палат, напомнящ за дома й в Лос Анджелис. Изпълнителката притежава просторна къща в Симеоново, построена преди 9 години. За да не й липсва дома отвъд Окена, тя решила да заложи на същия стил и у нас. Къщата в е Симеоново е построена в типичен американски стил.

Въпреки, че отвън по нищо не личи, че луксозна, запознати споделят, че интериорът й е решен в луксозен стил, пише "Уикенд".

Кичка Бодурова е категорично против разточителството, но по отношение на дома си не пести. Тя не се е лишила от нито едно от удобствата, което задължително присъства в домовете на богаташите. Единственото, което според нея е напълно излишно, това е басейн в двора. Изпълнителката е на мнение, че инвестицията в подобно съоръжение е напълно безсмислена при положение, че в страната ни слънчевите дни са малко повече от 120.

Естрадната певица е категорична, че няма смисъл да се влагат много пари в нещо, което почти няма да се използва. С това свое изказване тя удари дует "Ритон", които постоянно се хвалят с огромния басейн в дома си.

[caption id="attachment_459813" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова е наела градинар, който се грижи за градината й[/caption]

Кичка Бодурова не обича малките и затворени пространства. Поради тази причина в дома й има единствено големи и просторни стаи. Къщата разполага с общо 6 спални. На първия етаж има просторна всекидневна, кухня и огромна баня. Изпълнителката е отделила специално една стая за тоалетите си.

Впечатление прави и добре поддържания й двор. Изпълнителката обръща специално внимание на тревните площи. За тях се грижи нает от нея градинар.

В дома си изпълнителката има шест стационарни телефона, на който е отредила специално място - в антрето на къщата. Кичка Бодурова не крие, че обича да поддържа връзка с феновете и приятелите си. На един от телефонните номера я търси единствено дъщеря й, която живее в САЩ.

[caption id="attachment_459814" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова се шири в палат в Симеоново[/caption]

Обзавеждането на дома се е превърнало не само в хоби за певицата. То отдавна е част от другата й професия. Тя и съпругът й притежават фирма за отдаване на недвижими имоти под наем, пише Хот арена.