Тони Стораро се обездвижи

Тони Стораро се обездвижи
5 (100%) 1 vote

Фолк певецът попадна в плен на дископатията

Фолк певецът Тони Стораро се обездвижи заради дископатия.

Заради здравословния проблем, Тони Стораро ще бъде аут за известно време от концертния живот на чалга клубовете из страната, отбелязва на страниците си „Телеграф”.

Заради отсъствието на Тони Стораро от чалга клубовете се породи мълвата, че се е скарал с продуцента си и заради това е отказал редица участия. Оказва се обаче, че причината е съвсем различна. Фолк певецът е попаднал в плен на коварната дископатия и не може да помръдне.

Близки до Тони Стораро разкриват, че болежките му започнали още преди известно време, но той не им обърнал сериозно внимание. Ходил на лекар, който му казал, че с няколко инжекции ще забрави за болката и той последвал съвета му. За негово огромно съжаление обаче прогнозата на лекаря не се оказала вярна. Вместо да се излекува от болката, Тони Стораро почти се обездвижил заради дископатията.

Фолк певецът попадна в плен на дископатията

Фолк певецът попадна в плен на дископатията

Състоянието му се влошило седмица след посещението му при специалиста.
Болката била толкова силна, че изпълнителят на „Милиони звезди” наистина видял милиони звезди и то посред бял ден заради нея. По разбираеми причини на този етап Тони Стораро е отказал предварително уговорените участия по чалга клубовете из страната.

Вече няколко от участията му увиснаха . Собствениците се принудили да заменят участието на Тони Стораро, когото неслучайно наричат човекът-глас със сина му – Фики Стораро, който пък се превърна в любимец на тийнейджърките.
Разбира се той не може да поеме всички участия на именития си баща и поради тази причина някои от тях били поети от техни колежки от поп фолк гилдията.

Докато Фики Стораро и колежките му опитват да разпределят участията, Тони Стораро се лекува в Павел баня. Той е на водни процедури и се надява, че ще му помогнат за облекчаване на болката.
От обкръжението му издават, че вече е започнал да се възстановява и най-вероятно още в края на тази седмица ще поеме участията си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар