Йоана на Маджо и наследникът на Майкъла вдигат сватба? (Снимка на влюбените)

Йоана на Маджо и наследникът на Майкъла вдигат сватба? (Снимка на влюбените)
5 (100%) 1 vote

Маджо – създателят на СИК и футболната легенда Георги Илиев-Майкъла, са на път да се сродят

Дъщерята на Маджо Йоана и синът на футболиста Георг са лудо влюбени

Маджо, емблематичният създател на групировката СИК и футболната легенда Георги Илиев-Майкъла, са на път да се сродят и да станат сватове. Подобен развой на събитията е напълно реален, предвид факта, че дъщерята на Маджо Йоана и синът на футболиста Георг са заедно от около една година и по думите на техните близки, са лудо влюбени. И вече съвсем сериозно обмислят да направят сериозната крачка и да застанат пред олтара.

Дъщерята на Маджо върти афера със сина на Майкъла

Дъщерята на Маджо върти афера със сина на Майкъла

Двамата са се запознали в Англия, където Йоана работи като моден дизайнер в Лондон, а Георг рита за Болтън. Това е и причината влюбените да не живеят заедно. Красавицата обаче пътува всяка седмица минимум по три пъти, за да е заедно с любимия си.

Любопитното е, че Йоана е с четири години по-млада от 21-годишния Георг, научиха от Hotarena.net. Преди него наследничката на Маджо имаше краткотрайна връзка с Янис, богат гръцки наследник. Чийто баща е шеф на пристанището в Бирмингам.

Янис обаче бил болезнено ревнив и в един момент българката не издържала и предпочела да сложи край на връзката им. Отношенията й със сина на Георги Илиев пък предизвикаха доста иронични подмятания сред онлайн потребителите, запознати с историята на Маджо по времето, в което беше начело на СИК. И беше в жестока война с конкурента си Георги Илиев, лидер на ВИС 2. С когото дори са влизали в юмручен бой, припомнят паметливите.

А евентуалният му бъдещ сват носи същото име – Георги Илиев, хилят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар