Рухна: Тежък удар съсипа Валери Божинов!

Рухна: Тежък удар съсипа Валери Божинов!
5 (100%) 1 vote

Това е страшен удар за Валери Божинов, както призна самият той!

Валери Божинов се превръща постепенно в Тити Папазов. Футболистът също като него бързо се насълзи и сълзите му потекоха в предаването „Комбина”.

Водещите Галя Щърбева и Лора Крумова останаха изумени от влагата в очите на бившия съпруг на Николета Лозанова.

Валери Божинов призна, че сълзите му и болката са истински, а не пиар

Валери Божинов призна, че сълзите му и болката са истински, а не пиар

Футболистът, който рита за сръбския тим „Партизан” призна, че е искал друга съдба за децата си. Той не желаел те да бъдат като него, да живеят при разведени родители, както е преминало и неговото детство. Но съдбата решила друго и затова звездният татко се разплака в ефир.

Валери Божинов заяви, че сълзите му не са пиар или слабост, просто той е прекалено емоционален и винаги при мисълта за децата си очите му се насълзяват. Мечтае се един ден синът му Валери Божинов-младши, плод от любовта му с певицата Алисия да поеме по неговия път и да стане футболист.

А принцеската си Никол, която се роди след брака му с плеймейтката Николета Лозанова твърди, че има влечение към балета и модата. Все пак щастливият родител подчерта, че пред малкото момиченце ще се разкрият още куп възможности, след като порасне.

Заради ангажиментите си към сръбския тим „Партизан” той прекарвал повече от времето си в Белград, но винаги се стремял да бъде до децата си, щом си пристигнел в родината.

Пред водещите на „Събуди се” по Нова телевизия той разкри още една тайна. Валери Божинов си призна, че не са му останали много верни приятели. Много хора са го предали, други директно са му забили нож в гърба.

Ритнитопковецът е огорчен, че много хора са си измислили доста небивалици за него, след което обаче го забравят и не си спомнят за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар