Ето какво не знаем за семейството на Диляна Попова!

Ето какво не знаем за семейството на Диляна Попова!
5 (100%) 2 votes

Диляна Попова и Елиза са страшно близки още от малки!

Диляна Попова не е единствената красавица в рода си. Моделката има с три години по-голямата от нея сестра Елиза. Хубавицата се различава от любимата на Асен Блатечки само по цвета на косата си. Тя не обича да влиза под прожекторите и страни от хайлаф обществото.

Елиза е гримьор, освен това играе в студио за модерни танци. Признава, че с този клуб е обиколила света. Трупата е танцувала в Германия, Южна Корея, Мароко, Италия и други дестинации.

Диляна Попова и Елиза са най-добрите приятелки

Диляна Попова и Елиза са най-добрите приятелки

Елиза била кръстена на героиня от приказките, а Диляна Попова на баба си Димитрина. Двете имали прекрасно детство и малката Диляна била като прилепена за сестра си. И сега тази топлина между двете продължава.

Елиза гримира Диляна Попова, когато трябва да излиза по участия, а тя пък й шие уникални дрехи. Такива, че когато я видят с тях винаги я питат откъде ги е купила. Елиза с часове може да разказва за уникалния талант на сестра си като дизайнер. Да бъде модел пръст в това освен нея има и нейна леля. Двете занесли снимка на младата красавица в агенция за модели „Ексграунд” преди 15 години и шефката веднага я наела.

Сестрата на Диляна Попова започнала да се занимава с макиаж още като ученичка. След това зъвършила Благоевградския университет със специалността етопедия. Бъдещата й професия би трябвало да е свързана с проблемни деца. Но сега тя е избрала по друг начин да си изкарва хляба. Причината е, че Елиза и Диляна били много емоционални и не биха се справили със статична работа.

Диляна Попова и Елиза

Диляна Попова и Елиза

За разлика от сестра си Диляна, която търпи неудачи на любовното поприще, Елиза е щастливо омъжена за музиканта Петър Рангелов. Двойката много обича четириногите и дори е прибирала от улицата изоставени кученца. Диляна и Елиза си приличат и по още нещо. Двете сестри не харесват властните мъже, както и не спазват никакви диети. Убедени са, че човекът до тях трябва да е добър и позитивно настроен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар