Неочаквано: Петя Дикова шокира всички!

Неочаквано: Петя Дикова шокира всички!
5 (100%) 2 votes

Петя Дикова шашна зрителите, когато нахлу в ефир непоканена!

Дъщерята на Аня Пенчева шокира зрителите. А водещият докара почти до инфарктно състояние. Защото гост на предаването на Светослав Иванов „120 минути” по Би Ти Ви беше красивата актриса. Но Петя Дикова не беше сред поканените в студиото на предаването.

Петя Дикова обаче безапелационно нахлу в залата, вероятно да оправи игрив кичур в прическата на майка си. Това в началото втрещи водещият, но след като се окопити той нареди да дадат стол и за щерката на Аня. След което, през цялото време двете не си пуснаха ръцете, вероятно, за да демонстрират голяма близост.

Петя Дикова връхлетя в студиото за шаш на водещия, но и на Аня Пенчева

Петя Дикова връхлетя в студиото за шаш на водещия, но и на Аня Пенчева

Малко преди Петя Дикова да нахлуе и да оправи косата на майка си, Аня Пенчева не се поколеба да даде урок на водещия. Тя го смъмри за това, че отй се изпусна да каже „въпреки годините” й, което накара красавицата да избухне.

Тя подчерта недвусмислено, че никъде на запад и в Европа на артистите, по-специално за жените не се подчертава, че те са застаряващи, а се отнасят с тях с необходимата почит и уважение. Тя даде пример с наскоро гостуващата в България голяма италианска примадона Клаудия Кардинале, която навсякъде по света се приема със заслужена почит и уважение, а у нас бързат първо да ти тръснат в лицето на колко години си вече .

Българския блян на мъжките сърца в киното и театъра Аня Пенчева побърза да каже, че красивата жена е като слон. Където и да влезе, тя винаги се забелязва. И подчерта, че след като двете й деца вече да пораснали и поели по пътя си, сега на дневен ред идвал съпруга, който тя има за задача да превъзпита. Защото той непрекъснато повтарял, че за една жена не е необходимо много да говори.

Аня Пенчева разказа още, че се гордее със запознанството си с известни хора от световния арт елит. Те били изключително естествени артисти и изобщо не се звездеели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар