Истината за Алекс Раева и Мария Игнатова

Истината за Алекс Раева и Мария Игнатова
5 (100%) 1 vote

Вижте кое доведе до крах на голямото им приятелство

Алекс Раева и Мария Игнатова не успяха да укрият истината, която толкова дълго пазеха от широката общественост.

Оказва се, че отношенията между двете водещи на музикалното риалити Х Fасtоr далеч не са толкова розови, колкото се стараят да ги изкарат, пише кlіukі.bg.

До неотдавна Алекс Раева и Мария Игнатова освен колежки бяха и много добри приятелки. След грандиозен скандал помежду им обаче отношенията охладнели.
Двете вече не са неразделни, както бяха преди. Припомняме, че преди да се скарат тв водещите бяха неразделни не само на работното си място, а и в свободното си време. Заради това, което се случи помежду им обаче, отношенията им никога няма да бъдат същите.

Вижте кое доведе до крах на голямото им приятелство

Вижте кое доведе до крах на голямото им приятелство

Запознати издават, че до жестоката караница между Алекс Раева и Мария Игнатова се стигнало заради половинките им. Всичко започнало след кавгата между DJ Дончо и актьорът Димитър Рачков, които пък от своя страна скарали Алекс и Мария.
Макар двамата никога да не са били близки приятели поради различията в характерите си, често излизали заедно с половинките си на общи събирания.

Градусът на напрежението между двете двойки обаче се покачил, когато половинката на Алекс Раева разбрал грешно една от шегите на Димитър Рачков.
Той сметнал, че актьорът му се подиграва и се обидил сериозно. Едно от слабите места на DJ Дончо е темата образование, а Димитър Рачков засегнал именно нея. Половинката на Алекс Раева изпитва сериозни комплекси поради факта, че не е висшист, а актьорът пък много обичал да се шегува с такива хора, без дори да подозира колко много може да засегне този срещу него.

Заради не на място казаната шега пострадало и приятелството между Алекс Раева и Мария Игнатова. Разбира се всяка една от тях застанала в защита на своята половинка и това се оказало фатално за близките им отношения.
Алекс и Дончо от доста време се дразнели от това, че Мария и Рачков се ползват с по-големи привилегии и това им давало основание да смятат, че са нещо повече от останалите.
Алекс и Дончо обаче са по-млади от другата двойка и все още имат достатъчно време да ги настигнат и дори да ги задминат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар