Ето каква е истинската причина за брака на Благой Георгиев и Есмер Омерова

Благой Георгиев се врече във вечна вярност на Есмер Омерова едва след няколко месечна връзка. Набожният футболист, който досега имаше много възможности да сключи брак, избра за своя спътничка в живота именно татарката Есмер Омерова. Той пренебрегна дори собствената си религия и се врече във вярност на шампионката по танго.

Мнозина се питат какво всъщност е накарало нашенецът да се ожени за татарката. Хот арена узна отговора на този въпрос. Изданието отбелязва, че причината за брака на известната двойка не е голямата и безгранична любов, която нашенецът изпитва към мюсюлманката, а е съвсем друга.

Футболистът се решил на важната крачка заради финансовите възможности на родителите й. Въпреки, че той самият се подписва срещу не малка сума месечна заплата, богатството му е жълти стотинки в сравнение с това, което притежава татарката.

Досега футболистът се е влюбвал няколко пъти. Той беше луд по гимнастичката Христина Витанова, която дори го дари с две прекрасни деца. Но въпреки това набожният футболист не се реши да й предложи брак, пише Хот арена.

Той имаше връзка и с красивата Куини Алис, която даваше всичко за нея. Но и тази негова връзка не стигна до олтара.

[caption id="attachment_459605" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев предложи брак на Есмер Омерова едва след няколко месеца връзка[/caption]

Въпреки, че се познава с Есмер Омерова едва от няколко месеца, той се реши на важната крачка. Двамата се венчава миналия месец и сватбената им церемония беше същинска приказка. Благо изпълни всеки един каприз на любимата си. За сватбената й фотосесия дори президентът на Чечня доведе своя тигър. Младоженката, която смени няколко тоалета, се снима до хищника.

На лъскавото събитие присъстваха десетки известни личности, но нито един от приятелите на Благой Георгиев от България. Според слуховете младоженката забранила на любимия си да кани приятели от родината.