Щерката на Ернестина Шинова е изумителна красавица

Ернестина Шинова има невероятно красива дъщеря. Младата жена е пълно копие на своята майка. Йоанна Слабакова е често е сравнявана с Анджелина Джоли не само заради изумителната си красота, но и заради невероятната й прилика с актрисата, видя "България днес".

Наследницата на актьорското семейство следва в Медицинския университет. От няколко години тя има сериозна връзка и определено е гордост за своите родители.

Под един от фотосите й във Фейсбук Иван Ласкин е написал самоироничен коментар, типично в негов стил. Той пише, че детето е невероятно красиво, въпреки грозния си родител. Иван Ласкин допълва, че ситуацията му е позната и в неговото семейство положението е същото, пише Хот арена.

Щерката на Ернестина Шинова е на друго мнение. Тя счита, че е взела и от чара на баща си и прилича не само на своята красива майка. Въпреки думите й, приликата между нея и очарователната й родителка е очевидна. Красавицата определено е наследила красотата на актрисата - факт, който не подлежи на оспорване.

[caption id="attachment_459602" align="alignright" width="300"]Йоанна Слабакова Йоанна Слабакова - пълно копие на Ернестина Шинова[/caption]

Фотосът на Йоана Слабакова, който се появи в медиите, стана причината за ожесточени дискусии относно искреността на майка й. В Къщата блондинката изрази своето възмущение от  корекциите на Моника Валериева и Светлана Василева. Половинката на Андрей Слабаков заяви, че за пръв път вижда коригирани устни. Тя не скри неодобрението си от подобни корекции още повече, когато до тях прибягват млади момичета.

От фотоса става ясно, че щерка й също е коригирала устните си. Красивата Йоана е Потребители на нета са на мнение, че без подобна корекция тя би изглеждала много по-добре.

Определено това, което най-много ги подразни е неискреността на Ернестина Шинова, която твърди, че за пръв път в живота си вижда на живо жена с хиалурон в устните си. Тя дори изслуша с интерес разказа на моделките за същността на процедурата по поставянето му.