Миро за Моника и Светлана: Какви са тези маймуни?!

Миро за Моника и Светлана: Какви са тези маймуни?!
5 (100%) 1 vote

Миро направи на пух и прах Моника, Катрин и Светлана!

Любимецът на публиката, певецът Миро е меко казано втрещен от присъствието на трите силиконови хубавици в шоуто на ВИП Брадър по Нова телевизия. Това са трите плеймейтки Катрин Вачева, Светлана Василева и Моника Валериева, за които все още не е ясно как си изкарват прехраната.

Миро споделил на профила си в социалната мрежа, че с приятели, извън страната следи какво се случва в Къщата на Големия брат. Останалите от компанията, които не са българи попитали доста учудено дали има мъже, които харесват подобни пластмасови момичета, за да си лягат с тях. „Какви са тези маймуни“, питали те.

Миро потресен от трите "хубавици" в Къщата

Миро потресен от трите „хубавици“ в Къщата

Миро се почувствал неудобно, защото нямало как да обясни, че по тях са луднали половината мъжка половина на България. И че по този начин тези изкуствени хубавици печелят тузарски коли, луксозни почивки и тлъсти банкови сметки, с които живеят повече от разкошно.

Припомняме, че в Къщата на ВИП Брадър единствен пухкавия режисьор Люси Иларионов има смелостта да разкрие с какво точно си изкарва хляба плеймейтката Моника Валериева. Двамата не могат да се дишат и непрекъснато се посочват в елиминациите за изгонване.

Но при последното номиниране Люси Иларионов откровено заяви с какво точно се занимава Моника, за да живее този лъскав живот. Режисьорът на клипове за песните на чалга певиците заяви, разбира се с подбутване от страна на ВИП Брадър, че моделката си изкарва прехраната, като доставя приятни услуги на чичко паричковци.

Те от благодарност й купуват скъпи подаръци и и дават средства, за да води този богат живот.

Моника Валериева остана като втрещена от думите на режисьора. Големият брат спретна поредния номер, защото номинациите бяха гледани директно и от останалите съквартиранти в Къщата.

Това накара манекенката, която бе обвинена от пухкавелкото, че заработва с най-древната професия на света, още повече да го намрази. Скандалите между двамата се превръщат в ежедневие и само ако утре Моника Валериева бъде изкарана от Къщата по волята на народа, нещата между тях ще се уталожат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар