Пипа Мидълтън заряза Нико: Връща се при бившия?

Гласувайте за статията

Пореден скандал за кралската фамилия, Пипа Мидълтън заряза гаджето си

Пореден скандал за кралската фамилия. По-малката сестра на Кейт Пипа Мидълтън за пореден път се раздели с гадже, противно на очакванията, че този път ще стигне до сватба.

Бизнес дамата е разделена с приятеля си Нико Джаксън, нейн партньор от три години. Новината бе потвърдена от приятел на младата дама, който потвърди „Пипа и Нико са разделиха. Трети страни не са били замесени. “

Миналия месец сестрата на херцогинята на Кеймбридж уж бе на среща с гаджето си, което е брокер на недвижими имоти. Двамата изглеждаха щастливи заедно и се държаха, сякаш са двойка. Оказа се обаче, че просто не искали да оповестяват новината за разрива си.

Имаше спекулации, че двойката ще стигне до годеж, но преместването на Нико в Женева през миналата година породило напрежение в отношенията им. Признанията за раздялата им се появиха, след като Пипа бе засега в компанията на бившето си гадже, Джеймс Матюс, 40-годишен инвестиционен банкер, с когото тя за кратко се среща през 2012 г., малко преди тя да обяви връзката си с Нико.
Снимките показват двойката на оглед на къща в Западен Лондон вечерта на 30 септември, а на следващата сутрин разхождаха кучето на банкера, докато Пипа носеше в ръце букет с цветя. Из светските среди коментират, че той е доста по-добър улов от бившето й гадже.

Противно на слуховете, че са заедно обаче, приятели на Пипа Мидълтън дадоха да се разбере, че никой не е замесен в раздялата й с Нико Джаксън и двамата с Джеймс Матюс са близки приятели. Те прекарват много време един с друг на партита и други забави, но помежду им засега нямало романтични отношения.

Поне засега.

Пипа Мидълтън отново сама, заряза гаджето си

Пипа Мидълтън отново сама, заряза гаджето си

Освен с Джеймс Матюс и Нико Джаксън, Пипа Мидълтън имаше връзка и с херцог Нортъмбърланд. Двойката почти стигна до годеж, но неочаквано се разделиха преди три години, въпреки че всички бяха уверени, че Пипа ще успее да сложи халка на най-влиятелния мъж в Англия след кралската фамилия. Строгия протокол на двора обаче й дойде твърде много и тя предпочете да зареже половинката си, преди да са стигнали до олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар