Лора Крумова живее като истинска баровка

Въпреки, че е едва на 35 години, Лора Крумова разполага с апетитни имоти. Блондинката се шири в луксозен апартамент в нова сграда, намираща се в престижен столичен квартал. Тя кара единствено нови коли. Наскоро към автопарка на семейството й се присъедини и лъскав Ягур, струващ 120 000 лева.

Водещата на "Комбина" и съпругът й живеят охолно и нямат притесненията на повечето български семейства, а именно дали ще успеят да покрият разходите си за месеца.

Блондинката всеки ден обикаля столичните молове и се прибира у дома с торби, пълни с покупки. Напоследък впечатление на всички прави, че тя инвестира все повече в облеклото си и държи на марковите тоалети. Лора Крумова подбира внимателно дрехите, с които се появява в ефир и пред студентите си в университета.

Блондинката оправдава високия си стандарт на живот с приходите на своя съпруг Сотир. На известния сред столичния елит къмпинг "Градина" той има училище по сърф. Час урок по сърф струва около 60-70 лева. Зимата за същата цена той обучава запалените по сноуборда.

Освен луксозния апартамент в столицата, семейството притежава и тузарска къща в Правец. Наскоро Лора Крумова наела дизайнер, който изцяло променил облика на просторната къща.

[caption id="attachment_459487" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова демонстрира висок стандарт на живот[/caption]

Преди седмица стана ясно, че доходите на Сотир и заплатата на съпругата му като журналист не са единственият източник на приходи за семейството. Двойката разчита на далеч по-солидни доходи. Само за последните пет години тя и колежката й чрез компанията им "Българион" са получили общо 360 000 лева от фондацията "Америка за България". Сумата е била изплатена за излъчването на репортажи по обществено значими теми.

Последните 98 000 лева, с които е набъбнала сметката на "Българион", са били преведени от организацията във връзка записването на едва шест репортажа, разкриващи прозрачността на предстоящите избори.

Лора Крумова и колежката й не пропускат възможност да демонстрират високия си стандарт на живот. Галя Щърбева постоянно публикува снимки от тузарските дестинации, които посещава заедно със семейството си и с Лора, пише Ретро.бг.