Шок за Джино: Не очакваше тази истина за Джена!

Шок за Джино: Не очакваше тази истина за Джена!
3.67 (73.33%) 3 votes

Джино дори не предполага, че Джена още страда за него!

Джена все още не може да забрави старата си тръпка Джино. Певицата дори пусна провокативна песен с още по-огнеопасен клип, на който тя се раздава докрай. Посланието към мургавелкота е да види какво точно изпуска и от какво се отказа.

Поп фолк дивата е бясна, че Джино Бианкалана не пожелал да се завърне заради любовта им в родината си, а предпочел да остане зад океана. Точно когато кариерата на фолкаджийката тръгнала нагоре, Георги, както е истинското име на момъка отпрашил със семейството си в Америка, за да развива бизнеса си с камионите.

Джена още реве за Джино, не може да го забрави

Джена още реве за Джино, не може да го забрави

Техният фамилен бизнес също потръгнал и Джино не пожелал да зареже кариерата си заради любовта, и затова пътищата на двамата се разделили.

Така истинското чувство между тях се оказало провалено, понеже двамата държали повече на кариерата си, отколкото на красотата във взаимоотношенията помужду си. Но определено певицата все още не може да забрави бившия си годеник и непрекъснато му напомня за себе си.

Освен това Джена фучала, че заради нея той не сде прибрал в България, а заради участието си във ВИП Брадър и някакъв хонорар веднага долетял. Тя била яростна и от това, че американския баровец, за какъвто се представя Георги трупал дивиденти на неин гръб като екс гаджето й.

Затова Джена предизвикателно го пита в песента, че когато сърцето й я болеше и кървеше, него го нямаше никакъв. А сега, като някакъв реалите герой, той целия се обвива в ореола на мъченик.

Според една от клюките обаче Джина и Джено се разделили, защото мургавелкото отказал да се разведе с италианката, с която все още се води семейство. С богаташката той сключил фиктивен брак, но тя продължавала да му дава крупен хонорар заради измамата, като още в началото му напълнила добре сметката с долари.

Той не искал да спре това кранче, а Джена не искала да се води само негова любовница, а законна половинка, затова и се оставили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Шок за Джино: Не очакваше тази истина за Джена!”

  1. уди преториана

    окт. 14. 2015

    абе кзах ви 100 пъти че не е никакъв джино бианкалана а се и гено ташев !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Just_me

    окт. 16. 2015

    От къде го изкопаха тоя ггнусния тип…не знам…

Добавете коментар