Селена Гомес разкри страшната истина за болестта си!

Селена Гомес разкри страшната истина за болестта си!
5 (100%) 1 vote

Селена Гомес преживяла истински кошмар заради болестта си!

Селена Гомес за първи път проговори за болестта си. Поп дивата е възмутена от нелепите писания по неин адрес. Известно време тя се скри от погледа на феновете си, не се изявяваше на музикалната сцена.

Тогава из жълтата преса тръгнаха клюки, че семейството е взело нещата в свои ръце и е накарало тийн идолката да се лекува от зависимостта си към алкохола и дрогата.

Селена Гомес мина през ада

Селена Гомес мина през ада

Певицата обаче също има донякъде вина, за да се тиражират подобни гнусни неща по неин адрес. В началото на 2013 година тя изчезна внезапно, без да даде каквито и да са обяснения по свой адрес.

Това накара подозренията да ескалират неимоверно. Затова и из социалната мрежа щъкаха предположения, че поп дивата е подложена на рехабилитация и сериозно лечение заради престрастеността си.

Оказа се, че истината е съвсем друга. И затова проговори самата певица. Тя разкри, че се е подложила на химиотерапия. Защото е страдала от сериозно автоимунно заболяване.

Лекарите са препоръчали да прекрати напрежението и сценичните изяви за определен период от време, в противен случай лечението и напрежението може да й докара още по-големи усложнения и дори да пострада от инсулт.

Тя послушала медиците и се отдала само на възстановяване и почивка, за да се отърве от болестта. Но след като разбрала какви глупости се пише по неин адрес, решила да разбули тайната.

Сега Селана Гомес твърди, че вече е здрава и се чувства добре в собствената си кожа. Нямала желание да се показва в обществото, преди наистина да се почувства комфортно и уверена напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар