Аделина Солтарийска в началото изобщо не харесвала Борис

Гласувайте за статията

Аделина Солтарийска не искала и да чуе да излезе на среща с певеца

Аделина Солтарийска не харесвала Борис, Слави я убедил да му даде шанс

Аделина Солтарийска изобщо не харесвала половинката си Борис в началото. Съпругата на беквокалиста на Слави Трифонов първоначално категорично отказвала да приеме настойчивите покани на Солтарийски за среща. Тъй като й се виждал твърде несериозен и неспособен да поддържа сериозна връзка.

Аделина Солтарийска с Борис

Аделина Солтарийска с Борис

Едва след като Слави Трифонов се намесил, хубавицата склонила да даде шанс на ухажора си. Шоуменът я убедил, че Борис е свястно момче и трябва да му даде шанс. Според хора от екипа на Дългия той решил да помогне на подопечния си, тъй като се чувствал гузен, че преди време му отмъкна Мартина изпод носа.

Публична тайна е, че Борис имаше връзка с балерината, когато Трифонов ги раздели, припомнят от Hotarena.net. В крайна сметка обаче усилията му с Аделина сполучили и към днешна дата двамата се радват на стабилно семейство. Влюбените сключиха брак миналата година, когато Аделина вече беше в напреднала бременност. Малко след сватбата на бял свят се появи и дъщеричката на младото семейство Ема.

На първи октомври двамата организираха приказно тържество на наследничката си в популярен столичен ресторант. Сред поканените гости бяха голяма част от колегите на Борис в Шоуто на Слави. В това число и комикът Краси Радков, заедно със съпругата си.

Те бяха и кумове на сватбата на влюбените. Слави не успя да присъства на рождения ден, но за сметка на това пък изпрати специален подарък за малката рожденичка. Придружен от поздравителна картичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар