Взрив и сълзи в ефир: Виж какво ще направи Криско в Х Фактор!

Взрив и сълзи в ефир: Виж какво ще направи Криско в Х Фактор!
5 (100%) 1 vote

Тази вечер Криско ще взриви ефира с момичетата в Х Фактор!

Криско е определен за ментор на момичетата в музикалното шоу Х фактор. Участничките са четиринадесет и броят им ще бъде драстично намален.

Рапърът трябва да избере шест момичета от претендентките за слава, които впечатляват не само с глас, но и с присъствие на сцената, както и с темперамент. Момичатата ще са най-оспорваната категория, като тя ще донесе много сълзи, радост и неподозирани вълнения не само на участничките и зрителите, но и на журито.

Криско ще разреве момичетата в Х Фактор тази вечер

Криско ще разреве момичетата в Х Фактор тази вечер

Драмите обаче ще ас нищо в сравнение с сценката, която ще предизвика огнената Дарина Йотова. Емоцианалнаат кандидат певица ще бъде истински вихър на сцената. Тя ще предизвика дори разнобой в журито, като те дълго и продължително ще коментират дали нейния темперамент е в плюс или с обратен знак за нея.

Една от претендентките е готова да размени стола, на който е седнала, само и само да има шанс за развитие в музикалната си кариера.

Тази вечер в Х фактор ще видим кои шест негови избраници ще се отправят смело към големите концерти.

Менторите и на останалите групи вече са определени. Първа бе музикалната продуцентка Саня Армутлиева. Тя си избра отбора на момчетата, като за втори пореден път тя ще води такъв тим. Сред нейните претенденти е ангелогласния руснак с български корени Кристиян Костов.

Момчето, което вече е звезда в Русия се справи уникално с песните и е сомчен за евентуалния фаворит на това издание. Саня предварително потрива ръце доволно, защото в деветокласника вижда славата, която ще й донесе неговия успех.

Поп певицата Люси Дяковска стана ментор на групите. Темпераментната къдрокоска е убедена, че именто оттам ще ес пръкне бъдещия победител. Дългокосият продуцент Маги Халваджиян пък стана ментор на певците във възрастова група над двадесет и пет години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Взрив и сълзи в ефир: Виж какво ще направи Криско в Х Фактор!”

  1. jivko

    окт. 29. 2015

    varnete andji vav 6ooto tova va6eto glasuvane me pobarkva varnete andjiiiiiiiiiiiii molqvise

Добавете коментар