Адът за Моника Валериева настъпи, съквартирантите в шок!

Адът за Моника Валериева настъпи, съквартирантите в шок!
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов срина Моника Валериева със земята пред очите на цяла България!

Люси Иларионов жестоко настъпи Моника Валериева. Тихата война между тях продължава от началото на шоуто. Но в снощния епизод нещата ескалираха. Режисьорът на музикални клипове обясни пред Станимир Гъмов с какво точно се занимава плеймейтката.

В разговора той дебело подчерта, че Моника си вади хляба, като практикува най-древната професия, а съквартирантите изпаднаха в шок. Повод за това негово признание пред комика бяха самите думи на моделката. Преди това тя бе запитана от мъжете в Къщата колко операции има.

Моника Валериева унизена жестоко пред милиони зрители

Моника Валериева унизена жестоко пред милиони зрители

Хубавицата призна само за три. Тя си коригирала носа, напомпала джуки и си сложила доста силикон в обиколките. Това обаче Люси нарече поредната лъжа и според неговата преценка на спец те били много повече от тези, за които си признавала Мона.

Негативната му реакция бе предизвикана и от това, че Валериева не спира да се хвали с тузарските дестинации, където е била. Освен това разказа как силно влюбен в нея мъж й подарил лъскаво „Бентли” за Коледа, но тя му го върнала.

Била получила също до момента три годежни пръстена, но всичките върнала на собствениците им. Иво Танев я посъветва, в своя шеговит стил, вместо да го прави, направо да си отвори бижутериен магазин.

За големите си устни Моника разказа, че си е сложила хилуронова киселина, защото искала да има същите, като на актрисата Анджелина Джоли. Гологлавият шоумен обаче я контрира, че това желание не й се е получило, защото корекцията била повече неуспешна, отколкото да е естетично направена.

Но най-поразена Моника Валериева остана от номинацията на Люси. Там, в прав текст той каза, че Моника Валериева упражнява най-древната професия и предлага услуги срещу пари. Това жестоко жегна плеймейтката, която искаше да си изчисти имиджа на момиче, което краде чужди мъже и доставя платена радост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар