Драма: Емилия разкри истината за здравето си – ето от какво страдала!

Драма: Емилия разкри истината за здравето си – ето от какво страдала!
5 (100%) 1 vote

Емилия разкри истината за здравето си, която е пазела в тайна до днес!

Емилия си призна дълбоко кътана тайна. Поп фолк дивата Емилия разкри, че и тя страдала от психическо разстройство. Певицата открито заяви, че и тя е получавала в недалечното си минало така модерните напоследък паник атаки.

Поп фолк дивата не уточни в кой етап от живота си е имала подобни стресови ситуации, породени от психичното й разстройство. Определено обаче това не й се е случвало като жена на богаташа Коко Динев.

Емилия получавала пристъпи на страшните за човек панически атаки

Емилия получавала пристъпи на страшните за човек панически атаки, но не пожела да уточни какво в живота й ги е породило

Емилия подчерта още, че не я срам да разкрие това, което много я е тормозило. Тя била убедена, че с това няма да си накърни имиджа, а дори напротив, ще стане още по-интересна.

Певицата само сподели, че и тя е минала през този период. Вероятно визира признанието на моделката Моника Валериева. Плеймейтката в Къщата на ВИП Брадър разкри, че е имала паник атаки. По този начин тя успя да се изкара по-скоро страдалец и жертва, категорични са зрителите.

Емилия обаче също не си спомня с особено топли чувства за това преживяване. Дори не пожелава на никой да го е изпита на гърба си, защото наистина усещането било страшно. Все едно си хванат в капан, натясно и се опитваш, но не можеш да избягаш, така обрисува преживяното от нея в миналото психическо разстройство.

Все пак и за нейните фенове остава мистерия в коя част от живота си поп фолк дивата е преживяла такива трудни и превратни ситуации, довели я до това тежко психично разстройство. Предположенията са много, а някои от коментарите по случай признанието на чалга звездата изобщо не са от ласкавите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар