Маг предлага 1 милион долара! А условието е…

Гласувайте за статията

Маг предлага 1 милион долара за истинска магия

Искате ли да спечелите 1 милион долара?

Именитият американски маг Джеймс Ранди направи шокиращо предложениe. Знаменития магьосник, който е на достолепните 86 години, вече няколко десетилетия води безмилостна война срещу всички, които с помощта на трикове и измами, се опитват да убедят обществеността, че разполагат с паранормални и свръхестествени сили.

И обещава 1 милион долара, на онзи, който го убеди, че притежава свръхестествени сили.

Колегата на Дейвид Копърфийлд и Дейвид Блейн от години иска да открие някой, който наистина притежава паранормални способности. Мъжът, споделя, че се забавлява с триковете на колегите си, но се старае да изобличи всички онези, които заблуждават обикновените хора, че притежават истинска магия.

Джеймс обяви, че ще даде 1 милион долара на всеки, който може да докаже, че притежава паранормални способности. „Искате 1 милион долара? Ще ви дам 1 милион долара“, казва Джеймс на всички магове, лечители и всички останали, които печелят пари, мамейки хората с обещания за магия. Условието е да докажат, че притежават истински свръхестествени сили.

Ранди за първи път публикува своето предизвикателство през 1964-та година, а тогава наградата е била само 1000 долара. От 1964-та до 1982-ра година, предизвикателството са приели 650 души, но нито един от тях не е преминал дори най-простия тест. Тези, които смятат, че всичко е само измама, Ранди уверява, че парите се пазят в сметка.

 

Магьосникът е убеден, че е негов дълг да спасява лековерните хора от измамници. Историята му дори е заснета на документален филм. Вярва ли Джеймс Ранди, че съществува истинска магия? Всъщност да.

Маг обещава 1 милион долара за истинска магия

Маг обещава 1 милион долара за истинска магия

И добавя, че разликата между онези, които наистина я притежават и онези, които заблуждават всички е, че първите дори не приемат способностите си като нещо свръхестествено, нито пък изпитват нужда да се разкриват пред целия свят.

А вие готови ли сте да разкриете таланта си за 1 милион долара?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар