Неочаквано разкритие за Ани Хоанг разбуни духовете!

Неочаквано разкритие за Ани Хоанг разбуни духовете!
5 (100%) 3 votes

Истината за Ани Хоанг излезе наяве!

Ани Хоанг няма шанс да прескочи трети курс във висшето си образование. Поп фолк певицата е записала музикална педагогика в Софийския университет, но явно пеенето не й се отдава.

Далеч от плейбека и само с нечленоразделни звуци дори и тройки по милост не се навиват вече да й пишат преподавателите от висшето училище. Заради невзети изпити певицата с виетнамски корени обаче за втори път ще прекъсне следването си в университета. Чернокоската е доказателство, че в поп фолк гилдията певческите умения изобщо не са задължителни.

Ани Хоанг и истината за нея и учението й

Ани Хоанг и истината за нея и учението й

И така Ани Хоанг е нито певица, нито студентка. Това ще бъде второто прекъсване на виетнамката, която започна да учи през 2011 година, а едва тази е в трети курс. Тя дори имаше амбицията във втори курс да запише джаз и поп пеене или народно пеене, но не направи нищо. Вероятно желанието й се е разминало яко с нейните възможности.

Сега преподавателите са изгубили бройката на тройките, които са й писали по милост. Или вероятно Ани Хоанг мисли, че след като е гадже на режисьора Люси Иларионов не й е необходима диплома, за да пробива напред. Но в момента поп фолк дивата от виетнамски произход няма и изяви на музикалната сцена. Кариерата й също е в застой.

Тя не само че не пее, но и почти липсва от музикалната сцена. Вече и най-върлите й фенове не помнят кога тя се е появявала там. Както и никой от преподавателите й в Софийския университет не си спомнят кога пишман студентката е изкарала честно последната си тройка.

Любимата на Люси, който в момента е част от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър, направи опит отново да триумфира на музикалната сцена. Тя се опита, като пусна песента „Като нощ и ден”.

Певицата заяви, че ще представи парчето през есента, за да има по-голям ефект според нея. Ани Хоанг е избрала именно това парче, защото отговаряло на нейната романтична същност и напълно разкривало вътрешния й мир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Неочаквано разкритие за Ани Хоанг разбуни духовете!”

  1. Angelina Mednikarova

    окт. 08. 2015

    От простотия на простотия и много, много квалитетни ВИП-ове?! Ужас и ни е нормалните българи трябва да живеем и да търпим такива боклуци?!

Добавете коментар