Бомба: Иво Танев показа истинското си лице!

Бомба: Иво Танев показа истинското си лице!
5 (100%) 1 vote

Иво Танев мина всички граници и показа истинското си лице!

Иво Танев скочи на Кичка Бодурова снощи в шоуто на ВИП Брадър. Бурният скандал разлюля Къщата на Големия брат снощи. Гологлавият шоумен и естрадната прима буквално изригнаха в люта битка.

На масата, пред всички Иво обиден от репликата, че е натегач изригна грозно срещу звездата. В лицето й той заяви, че за него тя не е никаква естрадна икона, а е обяви за безспорен провал.

Иво Танев свали маската на вечно усмихнат и добър

Иво Танев свали маската на вечно усмихнат и добър

Нервите на Кичка също не издържаха и тя изригна срещу пеещия готвач, който инатливо й каза, че нито ще я слуша, нито ще я остави да се изкаже спокойно.

Иво дори обвини останалите, че не са парирали Кичка, когато тя е сипела грозните думи върху него. Шоуменът не забрави да изтъкне, че е искал да има комфорт в Къщата, затова е готвел, чистил, дори миел тоалетните по времето, когато звездите са спели.

Останалите съквартиранти обаче останаха без дъх между тирадата на Кичка и нейния опонент Иво Танев.

За това какво мисли Кичка Бодурова за него, Иво Танев научи от ВИП Брадър, който им пусна видеото от номинациите. Тогава те изпълняваха друга задача на Големия брат и бяха отделени в селската къща. Там привидно трябваше да изпълняват норма, да обелят по 150 кг картофи и моркови, в противен случай останат гладни.

Заради това отбора на „сините” ги инспектира. Но още щом си заминаха, Големия брат изненада „работниците”. Вместо да се бъхтят, той ги възнагради с кралски обяд от деликатеси, телевизия и релаксиращ масаж за всички.

С единственото условие „сините” да не разберат, иначе провала им е гарантиран. Кичка и Катрин Вачева ги ожалваха, дори естрадната прима поиска да им наготви, за да не гладуват. С което замалко, на крачка от финала да провали мисията.

Това тя направи импулсивно, но Здравко от „Ритон” и Иво Танев разгадаха като начин да трупа дивиденти пред зрителите. Те бяха настръхнали срещу нея заради видеото, в което тя ги предложи за изгонване от Къщата. При което и катя не издържа и направо каза, че музикалните изяви на Кичка Бодурова по света са в повечето случаи лъжа.

След огромнаат кавга изненадващо Здравко от „Ритон” парира враждуващите Кичка и Иво Танев. В развръзката се намеси и Деян Топалски. Но въпрос на време е двамата отново да изригнат един срещу друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар