Део се разплака след новината, която му съобщи Мариана!

Део се разплака след новината, която му съобщи Мариана!
5 (100%) 1 vote

Део плаче от щастие заради най-мечтаната новина, която му съобщи любимата!

Днес Део получи най-скъпият си подарък. Блондинът, който става на 40 години ще бъде и баща. С тази вест го е зарадвала неговата приятелка Мариана, която е бременна.

Красивата мулатка и певеца ще станат родители през май, следващата година. Тогава семейството им ще се увеличи с още един член. А тази дългоочаквана новина е изстреляла обожавания изпълнител на върха на радостта.

Део толкова отдавна мечтаеше да си има свое дете

Део толкова отдавна мечтаеше да си има свое дете

Деян Славчев, както е истинското име по паспорт на певеца е обожаван изпълнител на тийнейджърите през последните шестнайсет години. Део продължава да не помръква като идол на поколенията през годините.

Вечно оптимистичен и позитивно настроен, лъчезарен, той е любимец на аудиторията. Той е не само чаровен водещ. Всеки го помни на екрана, когато водеше „Това го знае всяка хлапе”, „Любовни квартири”, „Спорт тото”, Х фактор и какво ли още не.

Део е познат на публиката и като артист. Той участва в теливизионните ленти „Кислород”, „Прогноза” и др. Името на Део е емблематично за родния шоубизнес. Той е не само певец, артист, но и танцьор, който пише текстове на песни, още лице на различни културни и развлекателни реалите формати.

Любимецът на малки и големи ще се зарадва истински следващата пролет, когато ще гушне малкото си човече.

Явно най-големият страх на певеца, че няма да има собствено дете не се сбъдна. Екзотичната му приятелка неистово искаше да дари певеца с рожба. Още повече, че 24-годишната Мариана наскоро загуби майка си и вярваше, че едно дете ще запълни донякъде липсата й.

Део се притесняваше, че заради забранените субстанции, които взимаше в миналото си няма да се радва на бащинството. Докато беше с певицата Лора Караджова и след това с танцьорката Елена, певеца имаше опасния заради вредния си навик.

Но след като стана гадже с Мариана той заяви, че завинаги се е отървал от порока. После обаче остана притеснението, че заради него няма да стане родител. Део не веднъж твърдеше, че е щастлив, че е с жена, която не иска кариера, а желае да се грижи за него и за семейството си. И сега съдбата им поднесе най-голямата радост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Део се разплака след новината, която му съобщи Мариана!”

  1. Не съм му фенка,на тия години продължава да се прави на дебилен,дано поне бащинството го промени и най-после стане сериозен

Добавете коментар