Запознайте се със съветите на феномена Джуна, с чиято помощ ще разберете дали сте жертва на магия

Съветите на феномена Джуна за разваляне на магия цитират известни руски сайтове. Магията е проклятие, което някой напълно съзнателно и целенасочено отправя към друг човек с цел да му навреди, това са думите на известната гадателка.

Според нея има няколко ясни знака, с чиято помощ можем да разпознаем, че сме станали жертва на магия и да потърсим помощ за развалянето й.

Ето кои са те:

Ако забележите, че сте започнали да избягвате да поглеждате образа си в огледалото, това е сигурен признак, че над вас са надвиснали тъмни сили.

Вторият сигурен признак е непоносимостта ви към аромата на лавандула. Прилошаването при влизането в църква също е сигурен знак, че ви е направена магия.

Драстичното отслабване в рамките на месец без да е налице основателна причина за това - здравословен проблем, преживян силен стрес, също е сигурен знак за това, убедена е Джуна.

Липсата на месечен цикъл при жената без наличие на бременност, също е ясен знак, че над вас тегне зла прокоба.

Появата на тъмни петна по лицето при положение, че не сте в в напреднала възраст, също е знак, който не бива да пренебрегвате.

[caption id="attachment_459271" align="alignright" width="300"]Джуна Според Джуна има десет начина да разпознаете, че сте станали жертва на магия[/caption]

Разширяването на зениците е един от всички общо десет знака, който Джуна приема като признак, че имате магия.

Изпитването на силен страх от престой в затворени помещения също показва, че ви е направена магия от зложелатели.

Джуна препоръчва в случай, че при вас се проява някой от тези симптоми, да потърсите помощ от екстрасенс. Тя съветва в такъв случай да се потърси помощ и от свещеник, който трябва да прочете Киприянови молитви, пише Ретро.бг.

Движещ мотив за направата на магия в повечето случаи е желанието някой да обикне друг човек.