Лична драма съсипала Андрей Баташов

Лична драма съсипала Андрей Баташов
5 (100%) 1 vote

Родителката на Андрей Баташов проговори за най-голямата драма, която е съсипала актьора

По повод навършването на 50 години от рождението на Андрей Баташов беше излъчен филм за живота му. В него. Биографичната лента е част от едноименен спектакъл, в който обичаният актьор е участвал приживе. В него участие взимат още Аня Пенчева, Здравко Митов, Симеон Сакскобургготски, Юрий Дачев и Теодора Баташова – майката на Андрей.

Тя сподели в интервю за Ретро.бг, че е доволна като цяло от лентата, но от нея всички остават с впечатлението, че синът й е бил недооценен и това го е погубило. Тя сподели, че често се случвало да му откажат роля затова, че е прекалено висок, умен и красив.

Теодора Баташова отказа да назове имена, но заяви, че това, което го е съсипало е лична драма. Той мечтаел за голямо семейство и приел много тежко раздялата със съпругата си Боряна. Тя допълни, че синът й едва ли се чувства добре, виждайки отгоре, че околните го съжаляват.

Родителката на актьора разказа, че връзката между двамата е била много силна. Тя сподели, че до последно Андрей Баташов се е борил с промените и е имал желание да направи наистина уникално. Дори когато кракът му бил в гипс до горе, той не отложил лекциите си и преподавал всеки ден на студентите си.

Андрей Баташов

Андрей Баташов приел много тежко развода си

Със сълзи на очи родителката му сподели, че всяка вечер той идва в съня й, но понякога не си спомня съня си. Тя каза, че всеки път, когато го сънува, Андрей Баташов е весел. Понякога я успокоява и й казва да не плаче.

Теодора Баташова допълни, че привечер лъч светлина озарява една от снимките на покойния Андрей Баташов , на която той е написал, че я обича.

В момента тя работи върху автобиографичната книга за сина си и се надява скоро да успее да я издаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар