Лора Крумова и Галя Щърбева се самозабравиха

Парите, които Лора Крумова и Галя Щърбева получиха, ги промениха до неузнаваемост. Бивш колега на двете водещи разкри какво се случва с тях. Дамите, които преди са били известни с кроткия нрав, вече са коренно различни. Те се държат надменно с колегите си и странят от тях.

Бившият им колега, който пожела да запази своята анонимност, сподели че те са променили отношението си не само към околните, но и към работата си.

Преди да приберат рекордните 100 000 лева двете тв водещи влагало повече старание в изпълнението на служебните си ангажименти. Галя Щърбева работела по-усърдно от сега, а колежката й давала всичко от себе си, за да направи хубаво интервю.

Ексколегата на двете дами разказа пред ПИК, че те държат изключително надменно и с подчинените си и все път, когато ги попитат за заплатите си, двете им отговарят остро.

"Превърнали са се в същински оси и вече не са това, което бяха", коментира журналистът.

Двете дами не отговарят и на журналистическите запитвания с какво са заслужили рекордния транш от "Америка за България". Както вече стана ясно, неправителствената организация със скандална слава, е превела към компанията на журналистките "Българион" сумата от 100 000 лева. Причина за субсидирането е отразяване на изборните измами в определени райони.

[caption id="attachment_459218" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Парите промениха Лора Крумова и Галя Щърбева[/caption]

Двете журналистки трябва да излъчат няколко репортажа в предаването си.

Въпреки скандала, който избухна покрай разкритието за това, шефката на Нова тв Силва Зурлева е убедена, че подчинените й не са направили нищо лошо. Тя не само, че ги защити, но и заяви, че не вижда нищо нередно в това две опитни и доказали се журналистки, каквито са Лора Крумова и Галя Щърбева, да припечелват от допълнителни проекти.

Въпреки безспорния конфликт на интереси, който възниква в тази ситуация. Силва Зурлева е убедена, че такъв не съществува, пише ПИК.