Обрат: Неочаквани разкрития за Маги и победителя в „Х Фактор“!

Обрат: Неочаквани разкрития за Маги и победителя в „Х Фактор“!
5 (100%) 1 vote

Предрешени ли са нещата в Х Фактор въпреки безспорния талант на малкия Кристиян Костов?!

Русначето Кристиян Костов е сигурния фаворит на Х Фактор тази година. Той е полурусначе и полубългарче, тъй като баща му е българин, женен за рускиня.

Деветокласникът вече в много популярен в Русия, който се е катурнал на една ръка от финалната права в детското издание „Гласът на Русия”. Момчето е ненадминато по певчески способности нито от мъжете, нито от децата и безспорно е новият победител.

Маги Халваджиян неистово иска да намери дете, конкурент на уникалната Крисия

Маги Халваджиян неистово иска да намери дете, конкурент на уникалната Крисия

Той попадна и в групата на Саня Армутлиева, която за втори път ще води отбора на момчетата. Музикалната продуцентка е изключително доволна, че в нейния отбор е именно тази „златна кокошчица”, която ще й донесе куп дивиденти.

Източници от музикалните среди наистина твърдят, че в изданието Кристиян е евентуалния победител и поради куп още неща. Самият продуцент Маги Халваджиян настоявал фаворит на музикалното издание да бъде дете, за да засенчи малко славата на откритието на Слави Трифонов – Крисия.

До момента обаче детето чудо така и не е надминато, а това страшно тормозело дългокосия арменец. Освен това той имал специален афинитет към Русия, защото в Москва е завършил висшето училище за циркови артисти.

Бъдещата победа на Кристиян Костов в Х Фактор щяла да бъде и своеобразен жест към Русия, която класира на второ място малкото чудо Крисия в международния детски фестивал „Детска нова вълна” в Крим.

Маги Халваджиян бил убеден, че тази година най-популярни са децата таланти, затова и съдиите щели да направят всичко възможно, за да избутат Кристиян до големите концерти и той именно да бъде новият победител.

Пък и проверка установила, че деветокласникът е изключитнелно известен в Русия. Малко след отпадането вълна от недоволство заляла форумите, а от клиповете се виждало колко много го обича и подкрепя публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар