Приятелката на Джим Кери омъжена за друг (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Катриона Уайт била омъжена за друг мъж, Джим Кери съкрушен

Историята около половинката на Джим Кери, която почина преди дни, продължава да се заплита. Скандални нови разкрития около Катриона Уайт хвърлиха съвсем нова светлина върху случая.

Оказа се, че бившата приятелка на Джим Кери е била омъжена за друг в периода, когато е извършила самоубийството. И също така криела този факт от доста свои приятели.

Ирландската гримьорка се омъжила за мистериозен мъж в Лас Вегас на 15 януари 2013-та само няколко месеца след като скъсала с актьора първи път. Двамата се разделили доста бурно, като Катриона изпаднала в тежка депресия.

Един от приятелите на покойната половинка на Джим Кери, твърди пред британския „Сън“, че тя е била дълго време съсипана, заради раздялата с актьора и че решението за брака й е било странно, но още по-странен е бил целия брачен живот на двойката. Името на мистериозния съпруг на Катриона Уайт, както и подробностите около самоличността му, не се споменават. Властите обаче все повече се съмняват, че не става въпрос за самоубийство.

Катриона беше намерена мъртва в апартамента си в Лос Анджелис на 28 септември — пет дни след второто скъсване с актьора Джим Кери.

Таблетките, които са били открити до нея, се използват за лечение на безсъние, болки в главата, високо кръвно налягане, болки в гърдите и срещу гадене. Полицията съобщи, че са открили още и писмо, в което се споменава и Джим Кери, но без да се уточняват подробности. А резултатите от аутопсията се очаква да излязат съвсем скоро.

Бившата приятелка на Джим Кери крие таен брак

Бившата приятелка на Джим Кери крие таен брак

По последна информация, Катриона ще бъде погребана до баща си в Ирландия, а актьорът Джим Кери заяви, че се готви да отпътува в Ирландия за погребението и че в момента помага на семейството на младата жена за пренасяне на тялото й от САЩ в Британия. Самият актьор също се очаква да бъде разпитан за смъртта и подробности около раздялата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар