Хилари Клинтън тормозела Бил, редовно го посинявала

Гласувайте за статията

Хилари Клинтън доста често посягала на съпруга си Бил Клинтън

Хилари Клинтън била истински цербер вкъщи

Хилари Клинтън редовно тормозела съпруга си Бил Клинтън! Това се твърди в скандална нова книга за живота на бившата първа дама на САЩ и настоящ кандидат за президент на страната. Творбата, наречена „Войната на Клинтън с жените“, ще излезе на 13 октомври, а неин автор е Роджър Стоун, политически консултант, който е заемал поста помощник на Ричард Никсън по време на президентския му мандат.

Хилари Клинтън със съпруга си Бил

Хилари Клинтън със съпруга си Бил

В книгата той разглежда подробно темата за насилието в семейство Клинтън, изтъквайки, че именно нежната половинка е агресорът в дома. И че отношението й към съпруга й Бил Клинтън граничи с жестокостта и продължава от години, изобщо не е от скоро.

Стоун е категоричен, че макар да се опитва да се представи като благ и уравновесен човек пред избирателите си, истината е, че Хилари Клинтън има сериозни проблеми с овладяването на гнева и агресивното си поведение. Най-честа жертва на което са както бившият президент Бил Клинтън, така и служители на Сикрет Сървис.

По думите му, когато е ядосана, Хилари си излива гнева върху Бил като го налага с юмруци, замеря го с твърди предмети и го драска зверски с нокти. И то до кръв.

В книгата е спомената дори и история от преди над 20 години, когато през 1993 година Бил Клинтън се появява на среща с Барбара Стрейзънд с огромна рана на бузата си. Който бил дело именно на Хилари, макар в официалното съобщение да се казвало, че президентът се е порязал докато се е бръснел, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар