Лили Иванова изпревари Слави Трифонов по богатство

Лили Иванова изпревари Слави Трифонов по богатство
5 (100%) 1 vote
Естрадната ни прима Лили Иванова бие всички рекорди сред родните звезди за натрупан хонорар

Лили Иванова ще глътне над 2 милиона лева от грандиозните си концерти и частните си участия, на които е пяла само през тази година – пише „България днес”. Единственият, който може на конкурира примата, е Слави Трифонов, за чийто голям концерт на стадион „Васил Левски” медиите още тръбят – отбелязва изданието.

След като събра 70 хиляди души на изявата си, Слави Трифонов постави абсолютен рекорд по посещаемост, като прахта му вече дишат дори АС/DC, които имаха 60 хиляди зрители. Простите сметки сочат, че Дългия е глътнал около 5 милиона лева, като 4 от тях са само от продажба на билети. Слави е прибрал около милион, след като е платил разходите и хонорарите на екипа си.

Последните няколко месеца бяха особено благоприятни за Лили Иванова, която за разлика от друг път не е отклонила нито една покана за участие, а хонорарите й скачат все повече. Въпреки напредналата си възраст 76-годишната певицата не слиза от сцената и продължава да трупа пачки от концерти и частни партита.

Лили Иванова изпревари по хонорари Слави

Лили Иванова изпревари по хонорари Слави

След голямата си изява в Шумен, където се наложи да пуснат допълнително билети, в момента изпълнителката се готви за голямото си турне в Канада. В Торонто и Монреал Лили Иванова ще изпълни своите велики хитове пред многохилядна публика. Билетите и за двете изяви на певицата са почти продадени и се очаква до няколко дни да няма свободни места. След турнето си в Канада звездата готви концерт навръх Нова година, за когато е планиран концерт на изискана гала вечер в зала 3 на НДК. Местата за събитието са 420 и точно колкова струва и кувертът за новогодишната нощ – отбелязва изданието. Около 100 бона ще прибере в джоба си примата само за последните часове на година – изчислява медията.
Отбелязва се, че след Лили Иванова и Слави Трифонов по високи хонорари ги следва Васил Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар