Луна напирала за пост в ДПС!

Луна напирала за пост в ДПС!
5 (100%) 1 vote

Луна преследвала упорито Ахмед Доган, за да я назначи на престижна позиция

Луна искала да става заместник-председател на ДПС

Луна се натискала за заместник-председател на ДПС. Залязлата чалгаджийка преди време буквално преследвала като луда Ахмед Доган, за да го убеди, че тя е най-подходящия избор за поста на заместник-председател на партията му. Той обаче категорично я отсвирил, но това не охладило мераците й. Даже напротив.

Луна

Луна

След като кормилото на управлението на партията беше поето от Лютви Местан, Луна подновила напъните си, този път към новия лидер. Опитвайки се да го убеди да я вземе за негова дясна ръка. Нахалството й стигнало до там, че тя успяла да изнамери личния му телефонен номер и започнала да му звъни по над 20 пъти на ден.

Когато и и с този номер не сполучила, започнала да причаква Местан пред Парламента. Всичките й опити обаче ударили на камък. Тогава чалгаджийката решила да се преориентира и да се пробва в надпреварата за президент на България.

Самочувствие, че може да се справи с тази задача, добила след скандала с КТБ. Когато тя буквално яхна случващото се и оглави вълната недоволни хора. Пред които не спираше да повтаря как на всички мъже в страната им липсва мъжество, та се налага една фолк певица да им дава акъл.

Недоволните пък започнаха да сандират „Луна президент“ и това накарало блондинката да си повярва, че наистина има шанс да се справи с изборите.

Точно това цели и с влизането си във ВИП Брадър – те печели симпатии, категорични са запознати. Само дето в шоуто лъсна единствено колко е нестабилна психически, видяха от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар