Соня Заварчик разкри истинската причина за раздялата на Гришо и Маша

Соня Заварчик разкри истинската причина за раздялата на Гришо и Маша
5 (100%) 1 vote
Ясновидката Соня Заварчик предрича, че Григор Димитров и Мария Шарапова отново ще бъдат двойка

Ясновидката и народна лечителка Соня Заварчик сензационно разкри как Григор Димитров и Мария Шарапова отново ще се съберат. Маша отново ще е наша – шеговито изтъкна гадателката.
Най-коментираната в последно време тенис двойка обяви официално своята раздяла слуд турнира „Уимбълдън“ през юли. Това се случи само две години и половина след старта на техния страстен романс.

„Пак ще се съберат, независимо от всички зложелатели. Това ще стане към края на годината“ – предрича Соня Заварчик. Тя разкрива, че Маша много обича Гришо. Той също отвръщал на чувствата й. Има вероятност да е направено проклятие над тенисиста. Това е причината за несполуките както на любовния фронт, така и на тенис корта напоследък. Той не може да извади от мислите си Шарапова. Разсейва се по време на мачове. Хаби своята енергия с мисли за красивата рускиня. Не може да я забрави. Прави опити, но дълбоко в сърцето му стои Маша. Затова и не може да стигне до нивото на 2014 година“ – разкрива Соня Заварчик.

Гришо и Маша от времето, когато бяха заедно

Гришо и Маша от времето, когато бяха заедно

Гадателката разкри истинската причина за раздялата между българина и рускинята.
„Засегнал я е с думи“ – обясни видната столична лечителка. „Изпуснал си е нервите. А тя е много принципна и държи на собственото си его. И в двамата има гордост. Освен това взаимно се ревнуват. Въпреки раздялата все още се интересуват какво прави другия. Било директно, било чрез общи познати. Не са скъсали окончателно връзката си. Просто само забавят писаните им неща отгоре“ – категорична е ясновидката.
„Беше им дадено отгоре да имат дете, но щом самите те си го развалиха, нищо не може да им помогне. Маша беше готова, а Гришо не. Но и това ще се случи. Просто малко забавят нещата“ – убедена е Соня Заварчик.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар