Бирмата и Галена смазаха Преслава

Преслава е изпаднала в тежка депресия след излизането от Къщата. С участието си във формата изпълнителката си мислеше, че този път е успяла да натри носа на бившия си. Докато тя флиртуваше с Деан Топалски, бизнесменът също не си е губил времето. Той не просто се сближи с най-добрата приятелката на бившата си, но и успя да забие една от най-горещите дами в компанията й.

Бирмата изживява любовна афера с красавицата Лора Митева. Тя е другата най-добра приятелка на Галена, освен Преслава. Лора е близка не само с Галя, но и със съпруга й Галин. Всяка вечер тримата купонясват заедно. Бирмата успял не само да се присламчи към тяхната компания, но и да завърти главата на Лора.

Преслава е съкрушена, откакто е научила какви са ги вършили Бирмата и Галена. За никого не е тайна, че с колежката й я свързват спомени от най-трудните мигове в живота й. Двете приятелки са живяли заедно в една и съща квартира и в този период споделяли една с друга неслуките в живота си. Но определено това вече не е така. Преслава не може да повярва, че именно Галена е тласнала изкусителката в прегръдките на бившия й.

Към днешна дата между двете пайнерки тлее напрежение не само заради случилото се, докато Преси е била в Къщата. Макар и двете да отричат те постоянно се конкурират и това е причината за неприязънта между тях.

[caption id="attachment_459138" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава изпадна в тежка депресия[/caption]

След случилото се на Преслава ще й бъде още по-трудно да общува с колежката й да се преструва, че нищо не се е случило.

С влизането си в Къщата Преси имала големи планове да изиграе Бирмата и вероятно дружките й са знаели за това. Но изиграната се оказа тя. Бирмата успя не само да се сприятели с най-добрата й приятелка, но и да забие дружката й.