Нови разкрития: Близките на Момчил с категорична версия за убийството му!

Нови разкрития: Близките на Момчил с категорична версия за убийството му!
5 (100%) 1 vote

Близките на Момчил Семерджиев са категорични – убит е, при това от двама души!

Бабата на убития студент Момчил Семерджиев категорично отрича нейния внук да е сложил сам край на живота. Недялка Семерджиева и цялото семейство са убедени, че момчето им не е такова и няма причина да го е сторил.

Възрастната жена е повече от сигурна, че някой или по-вероятно двама души са го проследили от техния дом и са го бутнали или накарали да скочи от високите скали на Младежкия хълм.

Момчил Семерджиев е убит и то от двама души, убедена е баба му

Момчил Семерджиев е убит и то от двама души, убедена е баба му

Недялка Семерджиева отрича и версията на разследващите, че той може да е скочил след употреба на алкохол или дрога. Бабата твърди, че внукът й не употребява такива вещества. Тя не вижда логика той да е тръгнал сам към последното си лобно място и да реши в 1 часа посред нощ да се самоубие.

Преди това обаче не забравил да се обади на брат си Явор, за да му пусне ключа от дома, че си го е забравил. Брат му казал да го изчака, защото изпращал приятелката си на гарата и ще се върне след малко. Но като се прибрал от Момчил нямало и следа. Той не се обезпокоил, защото помислил, че е отишъл да преспи у някой приятел и не му се обадил.

Бабата на студента в ПУ Момчил Семерджиев твърди, че не може да сложи сам край на живота си, защото се върнал от бригада в Америка и бил много доволен. Тя не знае да е имал момиче, само чувала за такова, но не знае със сигурност дали е имал сериозна връзка.

Припомняме, че след около 15 дни безуспешно търсене трупът на починалото момче бе намерено в подножието на скалите на надписа с ВМРО, над Стоматологичния факултет. Полицията не успя да открие изчезналия студент, а това са направили случайни младежи, които са се разхождали там.

Те се натъкнали на полуразложения труп на Момчил Семерджиев. До него са открили личната му карта и двама му телефона, които били изключени. При съдебно медицинската експертиза се установи, че трупът на младежа е с два счупени крака и няма никакви белези от насилие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар