Мария Календерска: Само аз мога да спася София!

Мария Календерска
3

Мария Календерска е убедена, че ще стигне до балотаж с Йорданка Фандъкова

Мария Календерска смята, че само тя може да предложи адекватно бъдеще на София и софиянци

Мария Календерска е категорична, че само тя може да спаси София. Половинката на Николай Бареков изненадващо се кандидатира за кмет на столицата и дори обяви, че смята да стигне до балотаж срещу настоящия градоначалник Йорданка Фандъкова.

Мария Календерска
Мария Календерска

И въпреки, че предварителните прогнози й дават не повече от 6% подкрепа, половинката на лидера на България без цензура е сигурна, че социолозите грешат. И хората ще й гласуват доверие. В подкрепа на думите си тя изтъква резултатите на България без цензура на изборите за Европейски парламент преди две години.

Когато специалистите предричаха едва 3,2% подкрепа за партията на Бареков, а той успя да отмъкне цели 11% от вота на гласоподавателите. „Уредените проучвания на социолозите не ме вълнуват“, категорична е Календерска, научиха от vsekiden.com.

По думите й в момента в столицата се крадат огромни суми уж от проекти за милиони за строеж на нови пътища. Като в същото време тротоарите си стоят разбити, а дори и ремонтираното е с ужасно качество.
Мария Календерска изтъква, че тя е най-добрият избор за София, тъй като досега не е била част нито от Народното събрание, нито пък от Общинския съвет на столицата. А също и от Европейския парламент, за разлика от останалите кандидати за градоначалник.

Които, дори и да загубят на изборите на 25 октомври, ще се върнат на досегашните си работни места. И съответно ще продължат да се облагодетелстват от порочните практики, станали ежедневие за София. И довели до разграбването на столицата ни.

3 коментара
  1. Теодор Христов казва

    да и направят психо тест и за наркотици !!!

  2. racho казва

    MALIIIIII TAAA E LUDA !!!!!

  3. Angelina Mednikarova казва

    Господи, опази България от тази напаст! Тя е за лечение в психиатрия!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.