Истината: Ето какво се случва между Златка и Георги!

Истината: Ето какво се случва между Златка и Георги!
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова и Георги Валентинов бяха обявени за разделени – ето цялата истина!

Златка Райкова вече не е с ММА боецът Георги Валентинов. Русото изкушение пуснало снимки в социалната мрежа, че отмаря на гръцкия остров Миконос. Обаче плеймейтката не е там с гаджето си, а в компанията на още една дама и двама мъже.

Веднага тръгна слухът, че Златка Райкова се е разделила със силовака и те вече не са двойка. Дори плъзнаха версии кой кого хванал в изневяра и предизвикал раздялата на дългогодишните гаджета.

Златка Райкова и Георги Валентинов никога не са спирали да се обичат, за яд на завистниците

Златка Райкова и Георги Валентинов никога не са спирали да се обичат, за яд на завистниците

Нищо такова обаче не се е случило между Русата Златка и нейното мускулесто момче. Моделката е с тези хора на гръцкия остров, защото те са част от нейния екип. Знаем, че манекенката вече се изявява на модния подиум и има доста успешна линия от дрехи.

Освен, че Злати работи с тримата заедно, те били и много близки приятели. А блондинката обожавала да е в тяхната компания. Гаджето й не ги е придружило, защото му се налагали тренировки за предстоящо състезание, които Жоро нямало как да пропусне.

Поради тази причина той не е част от тайфата, а нещата между Злати и него са повече от перфектни. Двамата се радват на силната си любов и каквото и да говорят завистниците, те са заедно и са много щастливи, твърдят близки до обкръжението на влюбените.

Именно любовта на Злати към ММА боеца я промени към неузнаваемост. Лошото момиче, което се подвизаваше с мутри и беше стигнала дотам, че името й непрекъснато да е замесено в скандали и пиянски побоища, вече е на съвсем друго ниво от връзката си с по-младия от нея спортист.

Злати Райкова се промени изключително много и любовта буквално я направи друг човек. Тя вече е различна, няма този скандален имидж, уверена, силна, спокойна и променена към добро от дългогодишната си дружба с ММА боеца Георги Валентинов. Не веднъж дивата доскоро плеймейтка разкрива, че в своето момче намира всичко, което е търсила и е безкрайно щастлива с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар